De beste Android-appene 2013

Enten vi har en Android-telefon ved en tilfeldighet eller om vi er fans av Google-operativsystemet, hvis vi søker etter de beste applikasjonene for den, finner vi dem her med sikkerhet. For utdyping av denne listen har vi prøvd å velge avsløringene som har kommet ut, men vi advarer også om at det er noen klassikere som vi ikke vil tilgi oss å ekskludere fra listen som vi vil legge ved nedenfor.

Bloom.FM

Tanken er å dekke de fleste kategoriene som tilbys, det være seg musikk, video, meldinger, kontor og andre.

Bloom.fm

Dette er en klassisk rival til en av de mest brukte applikasjonene av Android-eiere, vi mener Spotify. Hvis vi ønsker å ha det tilgjengelig uansett hvor vi går, kan vi betale et månedlig beløp, og vi har rett til å streame de mer enn 22 millioner sangene som er tilgjengelige på systemet.

En av fordelene med Bloom.fm er at vi kan betale mye mindre hvis vi bestiller et visst antall spor hver gang vi trenger dem. Hvis vi ønsker å spare, gir systemet oss alternativet til gratis streaming å velge en spilleliste å lytte til. Vi kan ha rundt 20 sanger på spillelisten for $ 1,6 dollar eller rundt 200 sanger for litt over $ 8 dollar. Arbeidet de har gjort med grensesnittet er mer forseggjort enn for Spotify, preget av en bie som flyr på skjermen mens vi blar gjennom.

BBM for meldinger

BBM MessengerBBM Messenger

Det er mer enn mulig å hevde at BlackBerry sluttet å være det den en gang ble, og terminalene deres sluttet ikke å være så eksklusive som de kom til å være, men noen ting forble som en arv fra et selskap som fortsetter å kjempe for å holde seg i live, vi mener BBM-meldinger. Applikasjonen har blitt lastet ned mer enn 10 millioner ganger på 24 timer i henhold til hva BlackBerry selv har sagt.

Vi husker at produksjonen av applikasjonen var noe “kaotisk” siden den ble lekket før den offisielt ble lansert, men det gjorde ikke noe av dets fremtredende rolle. Hvis vi allerede er vant til WhatsApp, er utseendet til denne applikasjonen kanskje ikke helt forførende, men vi kan garantere at det fungerer ekstremt bra.

Tinder, for dating

tinder

Grinder har eksistert i mange år, det er en applikasjon som lar homofile menn enkelt finne andre som er nær. I år åpnet trenden for heterofile som ønsket et system som dette litt mer og fikk tilnavnet “Tinder.” Denne applikasjonen lar oss søke om det er brukere i nærheten av oss som er koblet til den samme appen for å sende oss meldinger og kanskje til og med flørte litt med dem.

Det er kanskje ikke den definitive datingsøknaden vi kan velge, men det er en som har fått nok aksept i markedet. Det beste av alt er at det er basert på geolocation-systemet. Du må være forsiktig med de menneskene som bare kobler seg til for å øke sitt ego, fordi det er mer vanlig enn du tror.

Dolphin nettleser

Dolphin Browser

Mange brukere er ganske fornøyde med nettleseren som inkluderer Android eller Chrome selv, som er den raskeste nettleseren som vi har tilgang til som standard på nettet. Vi anbefaler imidlertid at du prøver hva Dolphin har å si om det. Dette er en av de eldste Android-utviklerne, den støtter Flash og også en assistent av Siri-type som hjelper oss med noen ting.

MX-spiller

MX-spiller

Det er mange multimediaspillere som er tilgjengelige for Android, men en av de som har truffet sterkest er MX Player. I motsetning til hva som skjer med mange spillere, tilbyr denne avansert codec-støtte, som forteller oss at vi praktisk talt kan spille av alle typer video så lenge vi har energi til det.

Det er flere plugin-moduler tilgjengelig for tjenesten, slik at maskinvareakselerasjon oppnås fra de mange Android-enhetene som har et godt nivå av teknologi inne. MX Player har ikke et altfor nøye grensesnitt, men det er lett og enkelt å bruke.

Quickoffice

Quickoffice

Et av de mest kjente verktøyene i år 2013 for Android, er kanskje nettopp det vi har ignorert. Quickoffice er Googles kontorautomatiseringsverktøy for Android. Den er basert på en “tredjepart” som Google kjøpte i 2012, men ble bare utgitt gratis i 2013.

Denne applikasjonen lar oss lage regneark, dokumenter og presentasjoner fra vår telefon eller nettbrett, i tillegg til å synkronisere dem med vår Google Drive-konto. Tanken er å sverte festen for Windows Phone-enheter som har Office-mobilverktøyet, for fra det vi har sett er Quickoffice veldig kompetent.