contadores Skip to content

De beste appene du kan tegne på iPad med Apple Pencil

Apple Pencil ankom som et tilleggsutstyr til iPad Pro for tre år siden, men over tid Hele den nåværende iPad-serien er gjort kompatibel med Apple-pennen. Den nåværende iPad-serien er veldig godt definert med en modell for hver type bruker, men alle kan bruke Apple blyant.

En av de mest interessante verktøyene til Apple Pencil er den av kunne tegne på iPad, noe som kan være veldig interessant både for fritid og jobb. Av denne grunn bringer vi i dag de beste applikasjonene fra App Store for å tegne på iPad sammen med en Apple blyant.

Tegn på iPad-en med disse fantastiske appene

Paper av WeTransfer

Det er en gratis og enkelt alternativ, har vi seks grunnleggende verktøy som vil være nyttige for tegning, diagrammer eller skriving. Det er mye variasjon og det er det veldig enkel å bruke. Imidlertid, hvis vi ønsker flere alternativer, må vi låse opp Pro-versjonen, men hvis vi ønsker en app for alt, er det et flott alternativ.

Adobe Photoshop-skisse

Adobe har flere applikasjoner for tegning på iPad, de er gratis, selv om du trenger en Adobe-konto og hvis du vil ha alle dens funksjoner, må du abonnere. Imidlertid er de veldig interessante applikasjoner som du kan tegne og gjøre mange ting med iPad og Apple Pencil.

Hvis du ikke liker vektortegning, eller bare du vil tegne på en mer tradisjonell måte, Adobe Photoshop Sketch er applikasjonen du må laste ned.

Adobe illustratortegning

Et annet Adobe-verktøy med funksjoner mer profesjonell enn Photoshop Sketch. Her vil vi ha tilpassbare børster å tegne eller designe. Det er mange maler for å tegne grunnleggende fasongformer som sirkler, firkanter, kurver, polygoner og mye mer.

Det er et vektortegningsverktøy og alt du tegner kan gå opp til 8K-oppløsning. Dette betyr at du kan skrive ut arbeidet ditt i store størrelser uten å miste kvaliteten.

Autodesk Sketchbook

Sannsynligvis den kraftigste gratis tegne-appen i App Store. Det er mange forskjellige verktøy som vi kan dra nytte av, og det har også veldig intuitive gester og interessante snarveier. Det er kanskje ikke det beste med tanke på brukervennlighet, men når du først er vant til det, vil du elske det.

formere seg

En applikasjonsvinner av en Apple Design Award og valgt blant de essensielle applikasjonene i App Store, som vi er før for en av de beste applikasjonene du kan tegne på App Store. Det er ikke gratis, men vi betaler for å laste ned det, ingen abonnement.

Telle med en enestående antall verktøy Og best av alt, kan du lage dem selv. Videre kan arbeidet vårt lagres i kjente formater som .PSD, TIFF, PNG eller PDF. Du vil ikke ta feil hvis du bestemmer deg for å laste ned den.

Affinitetsdesigner

Hvis du trenger å jobbe med vektorgrafikk er sannsynligvis den beste appen du vil finne, er en av de raskeste, jevneste og mest nøyaktige programvarene for grafisk design på markedet for iPad. Det er et profesjonelt verktøy, og av den grunn er det ikke enkelt å lære.

Imidlertid er det en veldig kraftig applikasjon med en opplevelse av bruk og verktøy uten like. Også, igjen vil vi bare gjøre en betaling, det er ingen månedlige abonnement.

Dette er anbefalingene våre hvis du ønsker å tegne på iPad, eller hvis du må dedikere deg profesjonelt til den, disse appene sammen med Apple Pencil vil ikke skuffe deg. Hvis du leter etter nye apper, ikke glem å sjekke de mest interessante nyhetene som har nådd App Store i april.