contadores Skip to content

De beste appene for å finne en jobb fra iPhone-en din

Til tross for at de hver gang de vil vise oss at krisen har gått, og at alt kommer til å bli bedre, er sannheten at det fortsatt er mange mennesker uten arbeid og som aktivt leter etter den. I dag har måten å lete etter og finne en jobb forandret seg siden færre og færre blir sett overleverer deres CV til selskaper og flere gjør det gjennom forskjellige tjenester på nett.

For noen år siden begynte internettjobbportaler å spre seg, men til i dag har de utviklet seg betydelig, og mange har gjort spranget til mobile enheter. Derfor kan du i App Store finne flere applikasjoner for enkelt å finne en jobb uansett hvor du er.

Søknader for å finne en jobb på iPhone.

Hvis du for tiden leter etter en jobb og har en iPhone, inviterer vi deg til å fortsette å lese, fordi nedenfor gir vi deg en liten samling med noen applikasjoner som lar deg finne tilbud fra alle sektorer. Velg den du liker best og lykke til i jobbsøket!

Finn arbeid med disse iPhone-appene

Infojobs

Siden det ikke kunne være annet, måtte den første bruken av denne samlingen være Infojobs. Den kjente jobbsøkingstjenesten i Spania som har hjulpet hundretusener av mennesker å finne arbeid, lar deg ha flere registrerte CV, følgebrev, samt en funksjon for å spore statusen til applikasjoner der du er påmeldt. Infojobs kan skryte av å ha tilbudt nærmere en million jobber i 2016, et tall som ikke er dårlig.

JOBB I DAG

JOB TODAY-appen tilbyr en litt annen måte å finne en jobb, siden den lar kandidaten registrere seg for et tilbud med et enkelt klikk. Også, kandidater får et garantert svar fra selskapet på maksimalt 24 timer Og de kan også starte en samtale direkte uten mellommenn.

Jobandtalent

Hvis du leter etter en jobb, kan Jobandtalent være et flott alternativ. Noe av det som skiller denne applikasjonen fra andre jobbsøkerplattformer er det de tar seg av hele ansettelsesprosessen, fra den første dagen og til kontraktens slutt. I tillegg trenger du ikke i Jobandtalent å lete etter en jobb, siden plattformen i seg selv gjør det for deg og om noen få minutter vil du ha et utvalg med de beste tilbudene for deg.

Linkedin

LinkedIn er et slags sosialt nettverk som lar deg få kontakt med andre mennesker i ditt faglige felt, samt øke karrieren din. I tillegg kan du ikke bare gjøre deg kjent profesjonelt, du kan også få tilgang til forskjellige jobbtilbud.

På den annen side også Det er en annen applikasjon kalt LinkedIn Jobbsøk, som gir deg de nødvendige verktøyene for å finne den ideelle jobben din. eller for at jobben skal finne deg. Du kan enkelt søke etter jobber takket være en stedsbasert søketjeneste, motta anbefalinger og varsler om søkene dine og mye mer.

Disse er bare noen applikasjoner som du kan finne for å se etter arbeid gjennom din iPhone. Hvis du leter etter en jobb, inviterer vi deg til å laste ned noen av disse applikasjonene og gi dem en sjanse … din neste jobb kan vente på deg!