free estadisticas Saltar al contenido

De beste appene for å finne en leilighet fra din iPhone eller iPad

abril 29, 2020

For noen år siden kan det være en odyssey å finne en leilighet å kjøpe eller leie, men nå til dags, takket være mobilapplikasjoner, er alt mye enklere. Med applikasjonene for å søke etter en leilighet kan du filtrere søket etter dine behov og finne forskjellige alternativer uten å måtte forlate hjemmet.

Å finne et tak å bo i er ikke en lett oppgaveDet er ikke en beslutning som kan tas lett. I mange år har nettportaler for eiendommer forenklet prosessen med å søke etter et hjem ved å filtrere etter beliggenhet, pris, type hjem, samt kontakte eieren.

Finn en leilighet med din iPhone eller iPad

Imidlertid har mobilapplikasjoner gått et skritt videre og De gir tilgang hvor som helst eller mottar varsler når det er endring i betingelsene eller i prisen på den leiligheten du liker så godt. Så hvis du leter etter en leilighet, enten for å leie eller for å kjøpe, inviterer vi deg til å fortsette å lese fordi nedenfor viser vi deg noen av de beste appene for å få den fra iPhone eller iPad.

Finn en leilighet enkelt med disse applikasjonene for iPhone og iPad

idealist

Idealista-applikasjonen letter søket etter bolig, spesielt hvis du går på gaten siden kan vise deg om det er en eiendom i nærheten av området du er. Appen hjelper deg også å søke etter leiligheter og hus i kommunen og området du ønsker, filtrere etter boligtype, pris, enten det er til leie eller salg, etc. og ta endelig kontakt med annonsøren hvis du er interessert.

Finn en leilighet med din iPhone eller iPad

Fotocasa

En annen klassisk tjeneste som er veldig utbredt blant brukere er Fotocasa, og det er perfekt enten du leter etter en leilighet å kjøpe, å leie eller dele med andre mennesker. Filtrer etter type hjem du ønsker, området, motta varsler hvis en eiendom du følger synker i prisosv.

Finn en leilighet med din iPhone eller iPad

Badi

En enkel og veldig praktisk applikasjon som også er utviklet av en oppstart i Barcelona. Takket være det, er det mye enklere enn noen gang å finne delte leiligheter eller den perfekte romkameraten, lar deg bla gjennom leiligheter med tilgjengelige rom, se detaljert informasjon om det og også om personene som allerede bor der (liker, interesser …).

Finn en leilighet med din iPhone eller iPad

pisos.com

Finn din leilighet, hus eller kontor raskt takket være denne applikasjonen. Du må bare si hva du leter etter, og flats.com advarer deg når det er eiendomsannonser som passer dine behov.

Finn en leilighet med din iPhone eller iPad

Disse er bare noen av de beste applikasjonene du for øyeblikket kan finne i App Store å finne en leilighet. Vi håper de hjelper deg hvis du er nedsenket i denne arbeidskrevende prosessen akkurat nå!