De beste appene for å følge NBA på iPhone 6 og iPhone 6 Plus

Følg magien i basketball takket være disse iPhone-applikasjonene

Er du basketball elsker? Liker du NBA? Vil du følge fremgangen til spanske spillere i USA? I så fall kan du ikke gå glipp av vårt utvalg av søknader for å følge NBA fra din nye iPhone 6.

apps-nba-iphone-6

De fleste av disse iPhone-applikasjonene er helt gratis, selv om det skal bemerkes at noen av dem krever et årlig eller månedlig abonnement slik at vi kan følge NBA live (og andre eksklusive tjenester). Vi håper du liker samlingen vår!

De beste appene som følger NBA for iPhone 6

NBA Official Magazine

Det offisielle NBA-magasinet tilbyr oss hver måned alle nyhetene om den beste basketballligaen i verden. Fotografier, intervjuer, rapporter, resultater … Magasinet bringer alt og har en pris på € 3,59 per utgave.

USA Basketball

USA Basketball er en applikasjon for iPhone og iPad utviklet av NBA som har forskjellige kategorier av resultater, nyheter, maler, kalender … Med denne appen vil vi kunne følge kvinnenes basketballliga, sub-18, sub-17, og den har integrasjon med Twitter.

NBA-spilletid

Med den offisielle NBA-appen kan vi følg NBA-sesongkampene live, motta varsler og varsler, få tilgang til en samling NBA-klassikere, se spillermaler, statistikk, resultater …

NBA Summer League

Sommeren er når vi kan glede oss over de mest spektakulære NBA-begivenhetene. Takket være denne applikasjonen kan vi se alle disse hendelsene live, spill av Rookies, All-Star Games og mye mer. Med denne appen kan vi følge resultatene, rangeringer, statistikk og mye mer.

Eurosport

Med den offisielle Eurosport-applikasjonen vil vi ikke bare være i stand følg alle nyhetene og nyhetene fra NBA-verdenen, men vi vil også ha informasjon om alle basketball ligaer i verden og andre idretter: fotball, tennis, sykling, etc.

ESPN Sports Center

Denne appen gir umiddelbare resultater av et hvilket som helst spill, det være seg basketball eller annen sport, personlig innhold, nyheter og interaktive iOS 8-varsler. den har en widget som er integrert i vårt varslingssenter.

Hva er favorittprogrammene dine for å følge NBA?

Dette har vært vår guide til iPhone-apper med beste apper å følge NBA. Vi kan dessverre ikke inkludere dem alle, for i App Store er det mange applikasjoner relatert til NBA, Vet du noe program som fortjener å være på denne listen? Anbefaler det til oss i kommentarfeltet, takk!

På iPadizate | Apper for iPhone 6