De beste appene for å følge verdensmesterskapet 2018 i Russland på din iPhone og iPad

Gruppespillet i verdensmesterskapet i 2018 i Russland begynner 14. juni, pitting vertslaget mot Saudi Arabia. Totalt 32 lag vil delta i dette verdensmesterskapet, så det kan være litt vanskelig å vite all tilgjengelig informasjon.

Derfor vil vi i denne artikkelen tilby deg en samling med de beste appene relatert til verdensmesterskapet i 2018 i Russland. Med dem vil du kunne gjennomføre en uttømmende oppfølging av favorittlagene dine, se live kamper og kjenne alle detaljene om hver kamp: line-ups, kort, mål, skader, hendelser …

Det kan interessere deg | Slik legger du til verdensmesterskapet 2018 i Russland i kalenderen til din iPhone, iPad og Mac

Søknader om å følge verdensmesterskapet 2018 i Russland

2018 FIFA verdensmesterskap

Dette er den offisielle FIFA-applikasjonen for verdensmesterskapet i 2018, og tilbyr all slags informasjon om kalender, resultater, lagoppstillinger, grupper … I tillegg har den også veldig interessante nyheter, videoer av de beste målene og mye mer. Hvis du liker fotball, anbefaler vi deg å laste den ned umiddelbart.

Fotball-VM 2018

Dette er et veldig godt alternativ til den offisielle bruken av verdensmesterskapet. Til tross for at vi har et mye enklere og mer ydmykt brukergrensesnitt, gir denne applikasjonen oss alt vi trenger å vite om verdensmesterskapet i Russland i 2018. For å fremheve kalenderen med nedtelling, nyhetsseksjonen og intuitiviteten.

Live fotballscore for verdensmesterskapet Russland 2018

Hvis du velger noe mye enklere i stedet for å lese all informasjonen og alle detaljene om hvert landslag og om hvert spill, vil du være interessert i å laste ned denne appen til vet alle resultatene av hvert møte.

TV-en min

Mediaset tok kontroll over fjernsynsrettighetene for verdensmesterskapet i 2018 i Russland, så det ville ikke skade å laste ned MiTele-applikasjonen som du kan se på nettet og lever hvert eneste spill av verdensmesterskapet på din iPhone og iPad.

Og her avslutter vår samling av apper til verdensmesterskapet i 2018. Lykke til til alle deltakere og kanskje den beste mannen vinner!