free estadisticas Saltar al contenido

De beste appene for å gå ned i vekt med din iPhone

abril 29, 2020

App Store har et stort antall applikasjoner av alle slag, blant dem en god håndfull av dem som vil tjene deg til å leve et sunt liv, gå ned i vekt og holde deg i form. Og det er at du i tillegg til viljestyrke og et godt kosthold også trenger å trene. For dette har du i App Store med et bredt utvalg av applikasjoner for å trene, både utendørs, i treningsstudioet eller til og med hjemme.

Det er applikasjoner for å utføre forskjellige typer trening: hjerte, toning, yoga, Pilates … Med dem kan du også følge med og være klar over hvor mye trening du gjør. Så la oss ikke underholde oss selv lenger, og la oss se noen av de beste appene for å gå ned i vekt med smarttelefonen din.

Beste apper for å miste vekt på iPhone.

Gjør iPhone til personlig trener og få plass

Takk til disse applikasjonene kan du gjøre din iPhone til en personlig trener og gjennomføre treningsrutiner uten å gå på treningsstudio heller ikke å ha materiale for å gjøre øvelser hjemme. Og det er mange typer veldig effektiv trening som ikke krever ekstra materialer.

Beste apper for å miste vekt på iPhone.

7 minutters trening

Denne appen tilbyr intervalltrening med høy intensitet, også kjent som HITT. Tilbyr treningsrutiner med 12 høyintensitetsøvelser der kroppens egenvekt brukes og at de har en varighet på 30 sekunder med en hvil på 10 sekunder mellom det ene og det andre.

sju

Som du kan se, den siste tiden er denne typen trening veldig fasjonabel. Seven er en applikasjon som er veldig lik den forrige tilbyr HITT-treningsrutiner og har en utfordring å utføre 7 minutter med trening i 7 måneder. I løpet av den tiden må du gi 100% for å lykkes med å overvinne det og oppnå resultater … Tør du prøve det?

Løper for å gå ned i vekt

Navnet på applikasjonen forteller oss allerede hva den består av: løpe for å gå ned i vekt. Denne appen tilbyr forskjellige 8-ukers treningsplaner for løping, tips og råd for å hjelpe deg å gå ned i vekt og en oversikt over all øvelsen du gjør. Løping for å gå ned i vekt er basert på en type trening som lar deg forbrenne tredoblet kalorier, siden det blander gange, løping og sprint.

MyFitnessPal

Denne applikasjonen er nyttig å ta en kontroll over hva du spiser hver dag takket være kaloritelleren, men du kan også registrere øvelsen du gjør hver dag. På denne måten vil du ikke miste detaljer om kostholdet ditt og treningsmengden du gjør hver dag.

beite

Pacer er en nøyaktig måler av din fysiske aktivitet, og det er det telle trinn, kalorier og tid du er aktiv. Det har blitt et flott vektkontrollverktøy som også er i stand til å registrere og overvåke blodtrykket.

Ab trening

En ny måte å gjøre sit-ups og bryte ut av monotone treningsrutiner. Med denne appen kan du følge med på dagene du trener og laste ned instruksjoner om hvordan du gjør hver øvelse, slik at du kan konsultere dem selv om du ikke har Internett.

Dette er noen av lDe beste appene til iPhone som vil være til god hjelp hvis du er interessert i å gå ned i vekt. I tillegg kan de også være nyttige hvis du bare vil komme i form og tone kroppen din.