free estadisticas Saltar al contenido

De beste appene for å nyte helgen med iPad-en

abril 26, 2020

Favorittøyeblikket for mange kommer, helgen, for de som ikke jobber i disse dager, og for de som helt sikkert allerede nyter sommerferien. Vi har tenkt å anbefale noen applikasjoner og spill som du kan glede deg over i løpet av helgen, nå som varmen strammer og går ut, hvis det ikke er å gå til stranden eller bassenget, blir det en litt vanskelig oppgave på grunn av de høye temperaturene .

De beste appene og spillene du kan glede deg over i helgen på din iPad

I App Store er det applikasjoner og spill for enhver smak, både betalt og gratis, og sikkert vil du finne noen som til og med kan virke mer interessante for deg enn de som vi skal foreslå nedenfor, men vi ønsket ikke å anbefale noen applikasjoner og spill for deg. i helgen. Bli med.

De beste appene og spillene du kan glede deg over i helgen på din iPad

Pocket

Det er ikke første gang vi snakker med deg om denne applikasjonen, som vi allerede har anbefalt deg ved flere anledninger, men det er at det synes for oss spesielt bra å glede deg over den i helgen, siden du gjennom hele uken har kunnet samle alle artiklene som virket interessante for deg og hva du foretrekker å glede deg over å lese dem godt hjemme.

Du kan ikke gå glipp av det: Vi analyserer Pocket Application for iPhone og iPad

YouTube

YouTube-applikasjonen for iPad eller iPhone fungerer veldig bra, det er grunnen til at du kan glede deg over noen gode tegneserier, videoene som abonnentene dine har lastet opp, eller hvorfor ikke, glede deg over god musikk med mengden videoklipp du kan finne.

Sonic løpere

Nylig har en ny "Endless Runner" eller uendelig karriere med SEGA-maskot ankommet på App Store. Spillet legger de tre dimensjonene til navnebroren Sonic Dash til side for å vise oss ganske frenetiske 2D-miljøer. Dette er et av disse spillene som er enkle å spille og vanskelige å mestre, noe som gjør det perfekt for oss å bruke litt tid i helgen.

rangeringer

Vi har nylig publisert en IMDb-analyse som forklarer fordelene med denne applikasjonen som fungerer som en database med mye informasjon om filmer eller TV-serier. Men vi fremhever en av seksjonene, den fra "Anbefalinger" der den vil anbefale serier og filmer som passer din smak, basert på filmene du allerede har vurdert i applikasjonen. Du må være registrert for å score, men det er en god måte å glede deg over en film eller serie som du kanskje liker og ikke har sett.

Catch It-restauranter

Hvis du til slutt vil ut å spise på en god restaurant, kan du med Atrápalo Restaurantes finne de beste spisestedene i byen din eller hvor du enn er.

Fallout Shelter

For å fullføre anbefaler vi et nytt spill, etter vår mening et av de beste spillene du kan finne i App Store i dag og er Fallout Shelter. Dette styrings- og strategispillet er spesialdesignet for å absorbere fritiden din fullt ut, vær forsiktig så det går an.

Dette er noen av anbefalingene våre for denne helgen, hvis du skulle spørre oss neste uke, kanskje det ville være andre apper og spill som vi vil anbefale. Hvis du mangler en interessant applikasjon som vi ikke har nevnt eller noe annet spill, kan du legge igjen helgens anbefalinger i kommentarene.