free estadisticas Saltar al contenido

De beste appene for å redigere Instagram-bilder på din iPhone og iPad

abril 28, 2020

Instagram, det mest brukte sosiale nettverket i fotografering i verden, har i økende grad bilder av høyere kvalitet. Det er mange brukere som tar vare på selv den minste detalj av bildene og videoene som de laster opp til Instagram-profilen deres., som de henvender seg til andre applikasjoner som de vi bringer deg i dag på iPadizate.

Bildebehandlingsapplikasjoner er veldig mange i App Store, så det kan være veldig vanskelig å finne den som best passer dine behov. Det er de som tar bilder med en av disse applikasjonene, eller som bruker redigeringsapper for å finjustere noen innstillinger, trimme dem …

Beste apper for å redigere bilder for Instagram.

Instagram har allerede mer enn 400 millioner brukere spredt over hele verden, og sannheten er at det er mange som jobber hardt med bildene de deler med sine følgere. så Hvis du vil forbedre bildene dine før du laster dem opp til Instagram, lar vi deg få noen av de beste appene som du for øyeblikket kan finne for det i App Store.

Gi et annet preg på Instagram-bildene dine på iPhone og iPad!

Boomerang

For ikke lenge siden lanserte Instagram Boomerang, en applikasjon for å lage dine egne Live Photos uten å ha en iPhone 6s.

retorikk

Legg til et filter, lag collager med forskjellige bilder eller legg til morsomme klistremerker for å gi et annet preg med Retrica. I tillegg kan bilder også tas direkte fra appen.

VSCO

Dette er en av de mest populære applikasjonene blant instagramere. Du vil kunne administrere kamerakontrollene på en veldig enkel måte, du vil ha profesjonelle verktøy og forhåndsinnstillinger, og du vil også kunne se bilder fra andre brukere for å inspirere deg.

Handlingsfilm FX

Hvis du liker science fiction, kan du med denne applikasjonen lage utrolige videoer du vil dele senere på Instagram med vennene dine. Nå er også Star Wars-maler med den siste oppdateringen inkludert i Darth Vader, BB8 …

PanoPerfect

En utrolig applikasjon for å gjøre panoramautsikt perfekt for å fange landskap, byer … Du kan lage din egen profil og dele panoramautsikten fra den. Takket være en av de siste Instagram-oppdateringene kan du også laste opp bildet i full størrelse uten å måtte beskjære det.

Pixelmator

Denne applikasjonen er en kraftig bilderedigerer for å lage, redigere og forbedre fotografiene dine takket være de forskjellige verktøyene den inneholder. Det negative poenget er mildt sagt at det er priset til € 4,99.

Vhoto

Til slutt, med Vhoto, vil du kunne lage bilder tatt fra videoer, animerte GIF-er og mange andre ting veldig enkelt og raskt.

Disse er noen av de beste applikasjonene for å redigere og retusjere bilder som du for øyeblikket kan finne i App Store som du kan forlate dine Instagram-følgere målløs.

Liker du å redigere bildene dine før du laster dem opp til Instagram? Hvilke applikasjoner bruker du vanligvis? Fortell oss i kommentarene!