contadores Saltar al contenido

De beste appene for å se Euro 2016 på iPhone og iPad

Som mange av dere allerede vet, starter EM 2016 i Frankrike 10. juni. Spania, nåværende europamester, vil prøve å validere tittelen sin i denne spektakulære fotballkonkurransen etter å ha oppnådd ære på Euro 2012, der vi forresten allerede slo Frankrike, vertslandet for Euro 2016.

Det er mange applikasjoner i App Store som tilbyr muligheten for se og følg med på Euro 2016 fra iPhone og iPad, denne gangen vil vi presentere noen av dem som lar deg vite klassifiseringen, nysgjerrighetene, nyhetene, målene …

euro-2016

Oppgradering: Fra det offisielle UEFA-nettstedet kan du også se ALLE Eurocup-kampene online fra iPhone og iPad. Prosessen krever bare en gratis registrering.

Fra iPadizate ønsker vi alle deltakerne i turneringen all lykke til i verden, spesielt det spanske fotballaget. La oss støtte teamet vårt under europamesterskapet 2016 i Frankrike … Alt med RØDT!

Eurocopa_20161

De beste applikasjonene for å følge Euro 2016

UEFA EURO 2016 Offisiell

Turnering, uavgjort, klassifisering … Med den offisielle UEFA-applikasjonen vil du være klar over alle nyhetene om Euro Cup 2016.

UEFA EURO 2016 FAN Guide

UEFA EURO 2016 fanguiden gir oss all slags informasjon om stadioner, byer og andre nysgjerrigheter.

TV-en min

Hvis du er borte fra hjemmet og ikke kan se på TV for å unngå å gå glipp av et spill av La Roja, anbefaler vi deg å laste ned MiTele-appen som du kan se alle kampene live og online med kanalene Telecinco, Cuatro og Be Mad.

Mediaset Sport – Eurocup

Den offisielle Mediaset-appen for å se kamper live, finne ut alle de siste nyhetene, statistikk, nyheter, stillinger, kvalifiseringsrunder, TV-programmering …

UEFA EURO 2016 App

En uoffisiell app som tilbyr oss klassifiseringen av de forskjellige gruppene i Euro Cup og en plan for kampene.

SofaScore – Euro 2016

Med SofaScore kan vi få tilgang til alle rangeringer, målvideoer, live resultater, varsler og mye mer.

Onefootball

Kalender, nyheter, resultater, stillinger, mål … All info for Euro 2016 og på spansk.

Rabona

Rabona er en morsom applikasjon som vil legge til memes, GIF-er og bilder relatert til fotball og Eurocup.

Så langt vår samling av apper å se og følge alle nyhetene om Eurocup 2016 i Frankrike fra iPhone og iPad. Det er klart, i App Store finner du flere lignende applikasjoner, men vi kan dessverre ikke inkludere dem alle. Hvilken app vil du bruke for å følge Euro 2016? Er du en av de som ser på fotballspill på TV mens du vurderer statistikk på iPad? Vi også!

Videoer av Eurocup

For å avslutte, legger vi igjen noen videoer fra den siste Eurocup, noen er spektakulære! Det vil gi deg gåsehud!

Høydepunkter

Topp 10 beste mål

La Rojas ære

Spania 2 – 0 Frankrike

Spania 4 – 0 Italia – Finale

Spania feiring