free estadisticas Saltar al contenido

De beste appene for å se på TV og filmer på iOS

abril 28, 2020

I dag er det stadig mer vanlig å se applikasjoner for iOS-enheter som lar deg se direktesendt tv på nettet eller se film veldig enkelt og komfortabelt. Vel, i iPadizate bringer vi deg i dag en liten samling med de beste programmene for å se på TV og film på din iPhone eller iPad.

Disse applikasjonene er veldig nyttige for å kunne følge TV-programmet eller favorittrekken din mens du er i noen del av huset eller til og med er utenfor, siden alt du trenger er å ha en Internett-tilkobling. I tilfelle du bruker mobildata i stedet for en Wi-Fi-tilkobling, må du selvfølgelig huske at denne typen applikasjoner kan forbruke noen få megabyte og avslutte datakupongen din med et øyeblikk.

Beste apper for å se på TV eller film på iOS.

5 fantastiske apper å se på TV og film på nettet på iOS-enheten din!

Netflix

Siden landing i Spania har Netflix blitt en må-ha-app for mange brukere på både iPhone og iPad. Den har en ganske stor katalog som gradvis utvides. Den har også eksklusivt innhold for Netflix og abonnementsavgiften er ganske rimelig.

Wuaki.tv

Med denne applikasjonen vil du kunne se kinopremiere før på noen annen plattform. I tillegg kan du glede deg over de beste TV-seriene på alle iPhone, iPad eller iPod Touch med iOS 7 eller en senere versjon.

Atreplayer

Antena 3-applikasjonen lar deg se på TV på nettet, men kan også glede deg over innhold som allerede er sendt: episoder med serier, programmer og komplett innhold fra alle TV- og radiokanalene til Atresmedia-gruppen.

Beste apper for å se på TV eller film på iOS.

TV-en min

Mediaset kunne ikke være mindre, og det har også en iOS-applikasjon der den tilbyr en bred katalog med innhold: Serier, TV-filmer, underholdningsprogrammer, filmer …

RTVE

I likhet med de to andre tidligere applikasjonene, tilbyr RTVE også liveinnhold og et avsnitt kalt "A la carte" for å se innholdet du ønsker og når du vil.

Dette er noen av de beste appene for se på nett-TV, filmer og serier på iOS-enheten din, det være seg iPhone, iPad eller iPod Touch. Hva er applikasjonen du vanligvis bruker for å glede deg over favorittinnholdet ditt i audiovisuelt innhold?