free estadisticas Saltar al contenido

De beste appene for iPhone 6s, iPad Pro, Apple TV 4 og Apple Watch

abril 28, 2020

God jul IPadizate-teamet ønsker å ønske alle leserne våre god jul, og for feiringens skyld har vi forberedt oss en flott samling av apper for nye Apple-enheter.

I år har det vært mange overraskelser i form av teknologienheter fra Cupertino-selskapet. Først lanserte Apple Apple Watch, en bærbar som har stor suksess. Noe senere presenterte de iPhone 6s ved siden av fjerde generasjon Apple TV. Endelig ble den spektakulære og kolossale iPad Pro lansert på markedet.

iPad iPhone og Apple Watch

Har du fått eller kjøpt en iPhone 6s? Har du bedt om en iPad Pro til de tre kongene? Er du heldig som har en Apple Watch? Eller kanskje du har mottatt en Apple tv Julenissen? I så fall vil du elske disse appene!

Apper for iPhone 6s og iPhone 6s Plus

Den nye iPhone 6s og 6s Plus har en veldig god mengde nyheter på maskinvarenivå. Som Apple-slagordet for disse smarttelefonene veldig bra sier: Det eneste som har endret seg er ALT.

Disse appene som vi anbefaler nedenfor er ideelle for å dra nytte av den nye A9-prosessoren til iPhone 6s, dens 3D Touch-teknologi og 12MP-kameraet med 4K videoopptak.

Apper for iPad Pro

Den gigantiske Apple iPad Pro tilbyr en helt ny opplevelse, både i nettlesing og i samspill med apper, på grunn av den store størrelsen på berøringsskjermen.

IPad Pro har også fire innebygde høyttalere (en i hvert hjørne av nettbrettet), en A9X-prosessor og to nye tilbehør: Apple Pencil og Smart Keyboard.

Apper for Apple TV

Fjerde generasjon Apple TV er en av enhetene til det bitte eplebedriften som har forandret seg mest sammenlignet med tidligere modeller.

Den nye Apple TV 4 har integrasjon i App Store, en ny kontroller, kompatibilitet med Siri og et moderne operativsystem: tvOS.

Apper for Apple Watch

Endelig er Apple smartklokke ideell til gaver til jul. Den tilbyr et stort antall funksjoner og apper som gjør livet mye enklere. Den har til og med minispel!

Hvilke apper likte du mest? Har du gitt eller har du fått noen av disse enhetene? Hva foretrekker du: iPad Pro, Apple Watch, iPhone 6s eller Apple TV 4?