free estadisticas Saltar al contenido

De beste appene for trening hjemme anbefalt av Apple

marzo 21, 2020

Tren "bredde =" 640 "høyde =" 336 "klasse =" alignnone størrelse-stor wp-image-297572 "srcset =" https://t.ipadizate.es/2020/03/Exercise-640x336.jpg 640w, https : //t.ipadizate.es/2020/03/Ejercicio-320x168.jpg 320w, https://t.ipadizate.es/2020/03/Ejercicio-768x403.jpg 768w, https://t.ipadizate.es /2020/03/Ejercicio-800x420.jpg 800w, https://t.ipadizate.es/2020/03/Ejercicio-681x358.jpg 681w, https://t.ipadizate.es/2020/03/Ejercicio.jpg 1200w "størrelser =" (maks. Bredde: 640px) 100vw, 640px "/></p>
<p>Vi er i en eksepsjonell tilstand i Spania og andre land begynner å bruke lignende tiltak for å bekjempe coronavirus. Dette betyr at vi, enten ved forpliktelse eller ved anbefaling, må passere <strong>lange perioder i husene våre</strong> og vårt daglige liv blir påvirket.</p><div class=

Av denne grunn i dag kommer vi til å gi deg en komplett samling av søknader, slik at du ikke lar deg være så viktig som trening. Og det er ikke bare noe valg, Apple har selv vært den som har anbefalt alle disse applikasjonene fra App Store.

De beste appene du kan trene med din iPhone hjemmefra

Apple råder oss til opptil 8 forskjellige applikasjoner å trene hjemmefra, vi har veldig varierte alternativer for alle typer brukere.

SWEAT: Fitness Kayla Itsines

Kom i form med Verdens største kvinners treningssamfunn! Gjør deg klar for det nye året og bli motivert for å trene med SWEAT, den personlige treningsappen med Kayla Itsines og en elite personlig trener. Tren med Kayla Itsines, Kelsey Wells, Chontel Duncan, Stephanie Sanzo og Sjana Earp.

Nike Treningsklubb

Vi ønsker deg velkommen til Nike Training Club, din ultimate personlige trener. Kom i form med mer enn 185 gratis treninger, fra styrke og utholdenhet til mobilitet og yoga, og hjelpen fra våre elite Nike Master Trainers i hver øvelse. Hvis du trenger organisering, tilpasser våre personlige treningsprogrammer deg og timeplanen din, slik at du kan tilby en enveisbillett til kroppen du ønsker, enten du er en ekspert idrettsutøver eller bare starter.

Syv – 7 minutter med trening

Registrer deg en bevegelse på 30 millioner mennesker og få resultater med sol 7 minutter om dagen. Å komme i form har aldri vært så enkelt, eller så gøy. Sevens øvelser er basert på vitenskapelige studier for å tilby maksimal fordel på kortest mulig tid. Takket være sine personlige treningsplaner, lar Seven deg også få mest mulig ut av treningsøktene dine. Bli i form, begynn å gå ned i vekt eller bli sterk. Sett deg et mål og et kondisjonsnivå, og Seven vil ta seg av resten.

8fit: Treningsøkter og oppskrifter

8fit hjelper deg med å bære en lykkeligere og sunnere liv. Din trener og ernæringsfysiolog vil følge deg uansett hvor du går! Få et personlig måltid og treningsplaner som hjelper deg med å nå velværemålene.

Asana Rebel: Yoga and Fitness

Asana Rebel er YOGA og FITNESS-appen for alle som ønsker å Passe, MISKE VEKT og begynne med en sunn livsstil. Yoga Inspired Fitness endrer måten 10 millioner brukere trener.

Sworkit – personlig trener

Tilpassede treningsøkter at de finner et sted i din daglige timeplan og dine mål i stedet for å måtte omorganisere dagen for å trene. Swork-out ("Bare tog" for sine engelske uttrykk) når som helst på dagen, hvor som helst, siden du ikke trenger noe ekstra utstyr.

adidas Training av Runtastic

Adidas Training-appen (tidligere Resultater) har øvelser og treningsøkter for å trene hjemme, uten maskiner eller vekter, og tilbyr deg muligheten til å tilpasse øktene dine slik at du trener hvor og når du vil.
Her finner du verktøyene du trenger, uansett hva du har som mål: gå ned i vekt, tone, forbrenne fett, få muskler, få plass, forme opp magen eller begynne å trene kroppsvekt.

Freeletics – Treningstrener

tog hvor og når du vil med en personlig digital coach. Gå ned i vekt, gå i muskler og få plass, uten treningsstudio. Uansett kondisjon, oppnå dine mål og ta i bruk sunne vaner med korte, guidede treningsøkter og en Audio Coach.

Her har du en god porsjon applikasjoner til trene hjemme og ikke miste formen i disse dager når du ikke kan trene, siden du ikke kan gå utenfor eller gå på treningsstudioene.