contadores Saltar al contenido

De beste appene som kjenner rommet

Teknologi fremskritt ustoppelig og i dag ser det ut til at det ikke er noe iPhone ikke kan gjøre. Finn et sted på kartet, ta bilder, send meldinger, følg med søvnvanene … Apples store fellesskap av utviklere betyr at iOS har en applikasjonsbutikk med hundretusenvis av alternativer å velge mellom, blant hvilke du kan Finn mer enn en app med fokus på å utforske himmelen vår.

App Store har et bredt utvalg av astronomi-applikasjoner for både nybegynnere og eksperter. Takket være dem er det mulig Finn en konstellasjon, planeter eller utforske himmelen direkte fra iPhone.

Beste applikasjoner for å kjenne plassen.

Her er en liten samling sammen med noen av de beste appene å utforske verdensrommet med iPhone eller iPad. Du vil se at de kan være til stor hjelp for deg, og du vil også bruke en veldig underholdende tid på å utforske himmelen.

De 5 beste astronomi-appene for din iPhone eller iPad

Beste applikasjoner for å kjenne plassen.

Stellarium Mobile Sky Map

Det mest realistiske himmelkartet for å observere stjerner, planeter og konstellasjoner fra iPhone eller iPad. Selvfølgelig er Stellarium mer fokusert på begynnende brukere eller de som knapt er ute etter komplikasjoner når det gjelder stargazing, siden det er veldig enkelt og har knapt noen funksjoner.

SkyView Free

SkyView Free gir astronomi fingertuppene gjennom iPhone eller iPad. Den er i stand til å identifisere alle stjernene og stjernebildene på himmelen, du må bare rette mobilen mot det området du ønsker. I tillegg char en augmented reality (AR) -funksjon som bruker enhetens kamera for å identifisere himmelobjekterEller hvis du foretrekker det, kan du reise tilbake i tid og se hvordan himmelen var på en bestemt dato (fremtid eller fortid).

Night Sky 4

Night Sky 4 er en av de mest komplette og avanserte applikasjonene for å observere himmelen med iOS-enheten din. Den har støtte for iMessage og Apple Watch, du kan søke etter en konstellasjon og Night Sky 4 vil hjelpe deg med å finne den enkelt. Når du finner en stjerne, viser den hvilken konstellasjon den tilhører og viser tegningen, noe som gjør den veldig visuell.

Star Walk HD

Star Walk HD har en fullstendig representasjon av stjernene, stjernebildene og planetene med månefasene, en lenke til Wikipedia for mer informasjon og en tidsmaskin for å bevege seg gjennom himmelen fra tidligere eller fremtidige tider. I tillegg har denne applikasjonen de beste fullt oppdaterte astronomifotografiene.

planeter

3D-guide til solsystemet som har flere alternativer, et 2D-kart, et 3D-kart eller en 3D-roterende jordklode for å observere planetene og månen. På den annen side har den en funksjon som viser timer hvor de forskjellige planetene er synlige.

Disse er bare noen av astronomi-applikasjonene som du kan finne i App Store for øyeblikket for iPhone og iPad, men det er mange flere. For oss er dette de beste for tiden, men hvis du tror at vi har lagt igjen noen i rørledningen, ikke nøl med å fortelle oss i kommentarene.