De beste applikasjonene hvis du skal reise

Å reise er en av de største gledene som livet gir oss: å bli kjent med nye kulturer, smake på den lokale gastronomien, besøke monumentene … men selvfølgelig kan alt dette gå til spill hvis vi ikke planlegger det godt. Det er grunnen til at Planetared i dag gir deg de fem applikasjonene som enhver reisende må ha på enheten sin.

App-reise

De fem appene er helt gratis, og du kan finne dem på både Google Play og iTunes

5. Yelp

App-reiseApp-reise

Yelp lar oss finne steder å spise, drikke, handle, slappe av eller ha det gøy. Vi kan definere parametere som nabolag, avstand, pris og avhengig av hva som er åpent. Hvis du har spørsmål, kan du lese anmeldelser gjort av andre brukere som allerede har vært på det bestemte stedet.

4. Lyft – Drosje og bussalternativ

App-reiseApp-reise

Lyft lar oss finne måter å komme oss rundt på byen på en mest mulig økonomisk måte. Du kan betale via selve telefonen, så hvis du ikke har penger på deg på det tidspunktet, kan du komme deg ut av et ganske komplisert problem. Hvis det virker for lite, kan du også møte andre mennesker og dele kostnadene.

3. Google Earth

App-reiseApp-reise

Å utforske verden bare ved å skyve fingeren over skjermen, bør være nok akkreditering til å overbevise deg, men det beste med denne applikasjonen er at den fremdeles har mer. Takket være Street View kan du fordype kartene på gatenivå, anbefalt spesielt for de som ikke er spesielt flinke til å orientere seg. Og alt i et fabelaktig tredimensjonalt grafisk miljø.

2. Airbnb

App-reiseApp-reise

Det er tusenvis av steder å bo i over 34 000 byer. Det beste er at du med Airbnb kan gjøre endringer i siste øyeblikk hvor som helst i verden og til lavest mulig pris. Vi vil kunne reservere unike rom og rom direkte fra Android-en vår, kontrollere den tidligere planlagte reiseruten … og hvis du er verten, har du muligheten til å møte gjestene dine før du gir dem overnatting i tillegg til å håndtere ventende forespørsler.

1. TripAdvisor

App-reiseApp-reise

Denne appen er en alt i ett: du kan planlegge turen, inkludert flyreise, hotellet og restauranten. Du kan også lese mer enn 225 millioner anmeldelser og meninger fra andre reisende. Du kan søke på restauranter etter type mat, prisklasse og score, sammenligne flypriser og finne tilbud av forskjellige slag. Appen inkluderer også alternativet “nær meg”, for å finne alt innen rekkevidde, vet du, i tilfelle vi ikke har lyst til å ta bilen på det tidspunktet.

Planetared vender tilbake for å gi deg fem nyttige applikasjoner av forskjellige slag og helt gratis. Hvis det er noe å planlegge godt, er det en tur; Enten det er for å spare tid eller penger, saken er å la være med kofferten lukket og alt godt bundet.

Personlig, og som topp nummer en avslører, Tripadvisor Det er kjempen på denne listen, ikke bare på grunn av den enorme mengden meninger og alternativer den gir, men også på grunn av påliteligheten den har vist når det gjelder å tilby informasjon om emner som er så varierte som flyreiser, turer, restauranter og interessante steder.