De beste brettspillene i App Store for å bekjempe kjedsomhet

brettspill

Etter erklæringen om unntakstilstanden i Spania og mange andre land, føler mange seg frustrerte og kjeder seg over å være innestengt i hjemmene sine uten å kunne gå ut. Men det er mange ting vi kan gjøre for å bli underholdt, for eksempel å spille brettspill på en iPhone og / eller iPad.

Derfor har vi i dag utforsket iOS og iPadOS App Store på jakt etter de mest populære brettspillene, slik at du kan tilbringe en hyggelig tid med partneren din eller med familien og glemme alle problemene, selv i noen øyeblikk. .

Her er en samling av de beste brettspillene fra App Store som vil hjelpe deg å bekjempe kjedsomhet. Skal vi starte?

Det kan interessere deg | IPadens reise til stjernene

De beste brettspillene for iPhone og iPad

Parcheesi STAR

Kanskje er Parcheesi det viktigste brettspillet, foretrukket av spanskene. Et fint, morsomt, lettfattelig spill som du kan spille med tre andre deltakere. Men dette spillet er spesialdesignet for flerspillermodus, så hvis du er alene, vil det være det perfekte alternativet. Det er et gratis spill, det har en prat, emoji og gir muligheten til å møte vennene dine.

Parchis

Hvis du foretrekker å spille Parcheesi som familie, er denne applikasjonen den ideelle. Det er tydelig at utformingen av brukergrensesnittet ikke er så estetisk som den forrige applikasjonen, men det har heller ikke så mye å misunne. I tillegg er den opprettet slik at de kan spille 4 personer på samme enhet. Både på en iPhone og en iPad. Det er gratis, men inkluderer annonser og kjøp i appen.

Fire på rad – Connect 4

Den mytiske “Connect 4” er også på App Store. Hvis du ikke vet det, er det et spill der du må legge chips i en boks i sving og du må lage en linje med fire fliser horisontalt, vertikalt eller diagonalt før din rival. Dette spillet lar deg spille selv mot datamaskinen (med tre vanskelighetsgrader), spille i flerspiller mot andre online spillere og til og med spille med partneren din eller et familiemedlem på samme enhet.

Det kan interessere deg | De 1000 og en betydningen av den italienske emojien “capisci”

elendig

Siden han kom til App Store i 2012, har Apalabrados vært et av de mest populære brettspillene for iPhone og iPad. En morsom tittel der du vil konkurrere med spillere i flerspillermodus kombinere bokstaver å danne ord på tavla. Jo lengre og mer komplett ordet, jo flere poeng får du. Spilleren med høyest poengsum vil vinne spillet.

spurte

Hvis din er trivia, bør du laste ned Trivia Crack. Det er et spill som vil utfordre deg til å svare på tusenvis og tusenvis av testspørsmål. I tillegg kan du utfordre vennene dine og chatte med motstanderne. Den er tilgjengelig på mer enn 20 språk og har sin egen versjon for Apple Watch.

RISIKO: Global dominans

RISIKO er et spill hvis mål er å dominere verden. Du kan spille spill på opptil 6 spillere, og det er forskjellige spillmodus: klassisk modus, online flerspillermodus, enkeltmodus og Pass & Play (flere spillere på samme enhet). Den har også 6 forskjellige kart og 5 vanskelighetsnivåer.

Europoly

Og vi avslutter dette utvalget av brettspill for iPhone og iPad med Europoly, en versjon av det klassiske monopolet. I spillet må du rulle terningene for å bevege deg mellom rutene for å kjøpe eiendommer, forhandle med andre spillere, bygge hus, skaffe monopol og slå konkurrentene dine konkurs. Spillene kan være 2, 3 eller 4 spillere.

Det kan interessere deg | Larry Tesler, en Apple-ansatt som oppfant klipp, kopiere og lime, gikk akkurat bort

Og her slutter listen over brettspill for iPhone, iPad og iPod touch fra iOS App Store og iPadOS. Vi håper at du livner opp dagene dine hjemme, og vi sender deg mye oppmuntring og mye styrke til å takle denne kompliserte situasjonen så fullstendig som mulig. En stor klem fra teamet til redaktører av iPadízate!

Tabla de contenidos