free estadisticas Saltar al contenido

De beste e-postappene for iOS for å erstatte postkassen

abril 28, 2020

Etter at Dropbox kunngjorde det Postkassen fortsetter ikke i 2016Mange brukere vet ikke hvordan de skal administrere e-posten deres uten å dø i forsøket.

På iPadizate Vi gir deg de beste applikasjonene for å utføre denne oppgaven på en enklest mulig måte. Mange av disse alternativene trenger ikke en gang å lastes ned!

Hvis du er en nåværende postkassebruker eller bare ser etter en måte å bestille behandle e-posten din på, Bli, vi forteller deg hvordan!

Apple slipper iOS 9.2.1 Beta 1 for utviklere.

Det kan interessere deg | De beste iPhone- og iPad-appene for barn

De beste appene for iOS som administrerer e-posten vår

Spark: det beste alternativet

Denne appen ligner på Postkasse, som vil glede dem som har lidd med Dropbox Service-forsvinning. Denne applikasjonen tilbyr muligheten til å tilpasse handlingene som er tilgjengelige i sveipene, både til venstre og høyre.

Inkluderer funksjoner som gjør det enda mer iøynefallende: Den har en applikasjon for Apple Watch og støtte for 3D Touch på iPhone 6s. Hvis du leter etter en erstatning for Mailbox, er dette det beste alternativet.

Innboks: Googles innsats

Satsingen fra Google, vi organiserer posten etter prioriteringer og tilordnes automatisk kategorier. dette annerledes løpsbegrepEller tolke informasjonen vår og handle deretter. Hvis du liker redesignen for e-postadministrasjon, er denne appen det beste alternativet.

Outlook: en av de beste

det er et av de beste applikasjonene for e-postadministrasjon du kan finne, lar deg få tilgang til med en konto fra en annen server. Til tross for at de ikke tilbyr alt som Mailbox tilbyr, ligner det nær denne klienten. Vi kan finne forskjellige filtre for å organisere e-posten vår etter prioritet.

CloudMagic: noen vil si at det er fra tredjeparter

Denne applikasjonen har et enkelt grensesnitt, det lar deg eksportere data til andre applikasjoner (noe du setter pris på). Den har pushvarsler, multikonto og en egen skuff for dem alle. også lar deg beskytte e-posten din med Touch ID.

myMail: all e-postadressen din ved håndleddet

Den har også en applikasjon for Apple Watch, noe som blir satt pris på. Denne applikasjonen har et ganske integrert grensesnitt i iOS, den har støtte for de fleste e-postklienter. Det lar deg motta pushvarsler selv om e-posttjenesten din ikke har denne funksjonen. myMail inneholder mange funksjoner som gjør det enklere for deg å skille e-post fra arbeid og ansatte, og du kan avbryte varsler fra hver av kontoene dine når du foretrekker det.

Tror du en app mangler?

Dette har vært applikasjonene som vi har samlet for å hjelpe deg med å skille deg fra Mailbox. Hvis du tror at noen mangler, ikke nøl med å fortelle oss det. Har du funnet den perfekte appen for deg?