contadores Skip to content

De beste fotograferingsappene for iPhone 7 og iPhone 7 Plus

Hvis julenissen var innom huset ditt for noen dager siden og etterlot deg en iPhone 7 eller 7 Plus under treet, er du nå som barn i nye sko, selv om du kanskje også venter på ankomsten av de tre vise mennene. Uansett, Hvis du har eller snart vil ha en iPhone 7 eller 7 Plus i hendene, er en av tingene som fanger din oppmerksomhet mest sikkert kvaliteten på kameraet.

Apples siste flaggskip inkluderer store forbedringer av kameraet. Selv om det må sies at 5,5-tommers-modellen er den som har fått flest endringer, siden den har det allerede berømte dobbeltobjektiv bakkameraet.

Beste fotograferingsapper iPhone 7 og 7 Plus.

Den opprinnelige iOS-applikasjonen for iPhone-kameraet er veldig enkel å bruke og tilbyr flere alternativer for brukeren, men noen ganger kommer den til kort. Så hvis du vil få mest mulig ut av kameraet på iPhone 7 eller 7 Plus, inviterer vi deg til å fortsette å lese, da vi lar deg ligge nedenfor et lite utvalg med de beste fotograferings-, redigerings- og videoapplikasjonene.

Få mest mulig ut av iPhone 7 eller 7 Plus-kameraet med disse appene

Photography

ProCam 4

En av de beste fotograferingsappene du kan finne for iPhone 7 Plus. TDen har muligheten til å ta bilder og redigere bilder i RAWi tillegg til å ha et automatisk laget album for å organisere dem. På den annen side tilbyr det også brukeren muligheten til å spille inn 4K-videoer og mange verktøy for å ta bilder: eksponering, ISO, skodde, hvitbalanse …

Kamera +

Camara + er et annet flott alternativ til den opprinnelige iOS-kameraappen. Også kompatibel med fotografier i RAW-format, den har en serie veldig nyttige filtre og verktøy for manuelt å kontrollere eksponering, fokus og mye mer. I tillegg lar den deg også redigere bildene direkte fra applikasjonen, slik at du ikke trenger en annen del for å få resultatet du ønsker.

Edition

Lightroom

Lightroom har også en egen applikasjon for iOS-enheter, og hvis du liker fotografering er det en essensiell på iPhone 7 eller 7 Plus. Den støtter RAW-skyting, men dets sterke poeng er utgivelsen av fotografier på en mer profesjonell måte.

Snapseed

Snapseed er en stift for alle mobilfotografer. En av de store funksjonene i dette programmet er muligheten til selektiv redigering av bilderDet vil si at du kan redigere deler av et bilde i stedet for som en helhet. Som de andre appene, har Snapseed også muligheten til å redigere RAW-bildene dine, et pluss for eiere av iPhone 7 eller 7 Plus.

video

Filmic Pro

Filmic Pro er et videoopptaksprogram som har forbedret seg kraftig med ankomsten av iPhone 7 og 7 Plus, og legger til blant annet støtten til dobbeltlinsekameraet til 5,5-tommers modellen. Hvis du liker å spille inn videoer med dette programmet, kan du få virkelig utrolige resultater, siden det har mange profesjonelle funksjoner som du kan forbedre videoene dine på en bemerkelsesverdig måte.

MAVIS

Sist, men ikke minst, er det MAVIS. Det er en applikasjon for å spille inn videoer som nylig har kommet til App Store og har gode funksjoner og verktøy. Den har fokus og søker skjermer, så vel som en håndfull verktøy for å konfigurere alt manuelt, som vil glede mer enn ett.

Disse er noen av de beste applikasjonene du for øyeblikket kan finne i App Store for fotografering, redigering og video. Hos dem vil du få fantastiske resultater med din nye iPhone 7 eller 7 Plus, selv om du bør vite at de også er kompatible med andre tidligere modeller.

App-butikken har mange flere alternativer, altså Hvis du tror at det er en som er verdt og som ikke vises i denne listen, inviterer vi deg til å fortelle oss hvilken på kommentarene.

Spor | 9to5Mac