De beste GPS-navigatørene for iPad, iPad Air og Mini

De beste GPS-navigatørene for iPad

Vil du vanligvis gå deg vill på veien? Planlegger du å flytte til utlandet? Med denne samlingen av de beste GPS-navigator-applikasjonene for alle iPad-modeller trenger du ikke lenger å stoppe en fotgjenger igjen for å spørre ham om den skjulte gaten. Det er sant at mange av disse applikasjonene har ganske høye priser, men det er også sant at de vil “redde livene våre” ved mer enn én anledning.

Vil du finne ut hva som er de beste iPad-applikasjonene for GPS-navigatører? Bli med, så finner du ut, noen av dem er veldig komplette og har virkelig praktiske funksjoner. Men husk, det anbefales ha nok ekstra plass på iOS-enhetene våreFordi noen av applikasjonene i denne guiden trenger mellom 1 GB og 2 GB plass.

apps-browser-gps-ipad-2

Hvis du har en iPad, en iPad Air eller en Mini og du er en kjæreste av veien … Ikke gå glipp av disse GPS-navigasjonsprogrammene!

TomTom Iberia

TomTom er en av de mest kjente GPS-navigasjonsappene i App Store. Tilbyr gratis kartoppdateringer, noe veldig nyttig siden kartene i disse tider blir foreldet umiddelbart.

I tillegg tilbyr TomTom andre funksjoner som tidlig indikasjon på baner og omkjøringer, offline kart (ideelt hvis vi ikke har et nettbrett med 3G / 4G), multitasking-kompatibilitet, street and road uttale med stemme

Sygisk Iberia

Den Sygic Iberia-applikasjonen er spesialisert på bruk av GPS uten internettforbindelse. Sygic jobber med TomTom-kart lagret på enheten, er kompatibel med iPhone og iPad, og har mer enn 30 millioner nedlastinger over hele verden.

Med Sygic Iberia kan vi få tilgang til kartene uten å bruke internett, finne opptil 3 alternative ruter å velge mellom på hver tur, motta varsler om forestående endringers fartsgrense og skarpe svinger og mye mer.

Navigon Iberia er en GPS-navigasjonsapplikasjon som bare er tilgjengelig for iPad WiFi + 3G-modeller. Det tilbyr nøyaktige talemeldinger, kjøre assistent, virkelige indikasjoner på tegn, hastighetsassistenter med tilpassbare varsler …

Det er en applikasjon med en omfattende liste over funksjoner som lar oss motta hjelp i en nødsituasjon, planlegge ruten på en enkel og detaljert måte og bruke applikasjonen i både liggende og portrettmodus. Sterkt anbefalt!

Waze GPS

Waze GPS, i tillegg til å være en utmerket GPS-navigator, har en serie funksjoner som gjør den unik og veldig spesiell. Det er en sosial applikasjon som tillater oss dele informasjon med andre drivere: varsle om nylige ulykker, advare om fotobokser eller stengning av veien og til og med advare andre om overflødig trafikk i visse områder.

Derfor kan vi med Waze GPS ha en liste over venner tilgjengelig som vi kan chatte med dem i sanntid og del våre erfaringer på veien med demVær imidlertid forsiktig med distraksjoner, bruk appen med forsiktighet bak rattet i løpet av livet ditt og andres.

Google Kart

Vi kunne ikke fullføre guiden vår for GPS-navigasjonsapper uten å inkludere en gratis app. Og er at ikke alle brukere har råd til å bruke høye priser på applikasjoner eller kartoppdateringer. Google Maps vil også tillate oss å ha utmerket GPS-navigasjon for å gå med bil, motorsykkel, sykkel eller til fots og gir oss Komplette kart i opptil 220 land.

Det vet alle Google maps er det beste fra App Store De tilbyr også veldig detaljert informasjon på mer enn 100 millioner nettsteder. Selv om Google advarer oss, kan bruk av appens GPS redusere batteriet dramatisk.

Hvis du ikke har en iPad, kan du gå til vår andre guide for å finne ut hvilke som er de beste GPS-navigasjonsappene for iPhone.

Og hvis det du ønsker er å installere iPad, iPad Air eller Mini i bilen din, så tilbyr vi deg en video der de gir oss en serie tips og råd for å gjøre det:

Vet du om andre relaterte applikasjoner?

Dette har vært vår daglige iPad-applikasjonsguide, likte du applikasjonene som vi har anbefalt? Som du vet, App Store har tusenvis av tusenvis av apper relatert til emnetSå hvis du vet om noen apper som har sluppet unna oss, vær så snill, vi vil gjerne høre om dem. Tusen takk! ?