contadores Saltar al contenido

De beste gratis sosiale nettverkene for din iPhone

Nå for tiden Det er mange sosiale nettverk å navigere i. Plattformene oppdateres for å følge med i tempoet, mens andre blir foreldet på kort eller lang sikt. De beste er vanligvis gratis, og det er derfor vi gir deg de beste gratis sosiale nettverkene for din iPhone.

De beste gratis sosiale nettverkene for din iPhone

kom

Vine er satsingen på selskapet Twitter innen mikrovideoenes verden. Hovedtrekket i dette sosiale nettverket er det du har bare 6 sekunder på å lage historien, eller vise ideen din, i videoen. Denne lille tiden går brukerne veldig kreative når de laster opp materiale.

Men, hvis din ikke filmer, og du foretrekker å navigere og bare seDet kan også være ditt sosiale nettverk, siden kreativiteten som er nevnt over, gjør det til et veldig morsomt sosialt nettverk.

Beste gratis sosiale nettverk for din iPhone

Instagram

Instagram var det første fotografiske sosiale nettverket som kom på markedet. Med sin siste oppdatering la den til Instagram Stories, som brukeren kan laste opp bilder eller videoer som vil vare på nettet i 24 timer, en opplevelse som ligner på Snapchat.

I dette sosiale nettverket, der kjendiser og offentlige personer florerer, er det veldig enkelt å dykke, siden innholdet er veldig stort og veldig enkelt å se på. På sin side er det veldig praktisk å kommunisere med andre brukere. Kjøpt av Facebook i 2012, er det utvilsomt et av de raskest voksende sosiale nettverkene fremover.

Instagram, et av de beste gratis sosiale nettverkene for din iPhone

Mer om iPadizate | 5 vakre bakgrunnsbilder til iPhone 7

Soundcloud

SoundCloud er en musikkrelatert sosialt nettverk, der en av styrkene er Podcast-innholdet. Dette nettverket blir et flott alternativ for å finne musikk fra uavhengige band.

Samtidig, kan du følge andre brukere og se hvilken musikk de har lyttet til, artister som følger eller spillelister de har satt sammen. Du kan også kommentere en sang på det nøyaktige tidspunktet du ønsker i den, og se hva andre brukere har kommentert.

Soundcloud, et av de beste gratis sosiale nettverkene for din iPhone

Snaphat

SnapChat er en foto- og videobasert plattform, med funksjonen det alt du laster opp vil bare være online på ubestemt tid. Derfor, når tiden du forlater bildet eller videoen din på nettet er over, blir det derfor fjernet for alltid.

Med SnapChat kan du lage historier om hva du gjorde i dag, følg kjendiser mer intimt og se på nyhetskanaler.

Snapchat, et av de beste gratis sosiale nettverkene for din iPhone

Mer om iPadizate | De beste racingspillene for Apple TV

Pinterest

På Pinterest Du kan lage vakre brett fra favorittbildene dine. Dette sosiale nettverket, helt basert på bilder, skiller seg ut for å gi deg muligheten til å utvide din personlighet og kunne uttrykke din smak gjennom personaliserte tavler.

Et veldig morsomt og kreativt sosialt nettverk, som i sin visuelle seksjon er veldig interaktiv og dynamisk, siden du kan finne alle slags bilder uten å måtte søke i timevis på internett.

Pinterest, et av de beste gratis sosiale nettverkene for din iPhone

Facebook

Facebook trenger ingen introduksjon som den er verdens mest brukte sosiale nettverk. De siste årene har det lagt til parallelle applikasjoner som har oppfylt andre funksjoner for å gjøre hovedprogrammet lettere.

IPhone-applikasjonen er fullførtDet eneste det ikke har er muligheten for å sende meldinger, så det vil være nødvendig å laste ned Messenger-applikasjonen.

Facebook, et av de beste gratis sosiale nettverkene for din iPhone

Twitter

Uten tvil, et annet av de store sosiale nettverkene for øyeblikket, bak Facebook. Twitter er en mikroblogg-applikasjon som tilbyr et raskt, interaktivt sosialt nettverk.

På sin side har Twitter som hovedfunksjon det hver tilstand du laster opp, kan ikke overstige 140 tegn. Derfor må du syntetisere en idé på det begrensede rommet.

Twitter, et av de beste gratis sosiale nettverkene for din iPhone

Bruker du noen av disse applikasjonene? Bruker du noen som ikke er oppført?