contadores Skip to content

De beste iOS-appene for å komme i form (2016)

Med kursstart, slutten av ferien og starten på de nye sesongene … September er også kjent for å være en måned der mange setter seg mål og nye mål.. Så hvis du er en av disse menneskene, og blant planene dine er å komme i form, har du en måte å gjøre det veldig enkelt og billig.

Disse applikasjonene de lar deg gjøre smarttelefonen eller nettbrettet ditt til din egen personlige trener for veldig lite penger (mange er til og med gratis). I tillegg kan du lage dine egne treningsrutiner for å gjøre hjemme eller ute, noe som gjør det perfekt for de menneskene som ikke har tid til å gå på treningsstudioet.

Beste apper for å komme i form

App Store har en bred katalog av applikasjoner som vil hjelpe deg å leve et sunt liv og holde deg i form. Noen ganger gjør så mye variasjon det faktisk vanskelig å velge den som best passer dine behov, så vi kommer til å ta et lite utvalg med de beste appene for å komme i form som for øyeblikket er tilgjengelige for iOS-enheter.

Kom i form med disse iOS-appene!

Runtastic Pro

En av de mytiske bruksområdene som ikke kan mangle i noen samling er Runtastic Pro. En av de mest kjente og brukte appene over hele verden, den lar deg måle avstand, tid, tempo, kalorier, hastighet og mye mer., alt dette for en lang rekke øvelser (løping, gåing, sykling, aerobic …)

sju

Denne applikasjonen tilbyr brukerrutinene kjent som HITT, og de er rutiner med høy intensitet på kort tid. Seven er perfekt hvis du liker å gjøre denne typen trening, og det har en 7-minutters utfordring å utføre i 7 måneder. Vil du være i stand til å komme til slutten?

Endomondo

En annen klassisk app blant løpere er Endomondo, men den er også kompatibel med andre idretter som sykling, fotturer … Denne appen vil bli din personlige trener og vil få deg til å se kondisjon på en annen måte, morsommere og sosiale.

Sworkit – personlig trener

Dette er en av favoritt-appene mine for å komme i form. Og det er at med Sworkit kan du lage dine personlige treningsøkter med videoer og Velg mellom fire forskjellige typer: Styrke, Aerobic, Strekk og Yoga, samt tiden du vil trene, fra 5 til 60 minutter.

Zombier, løp!

Hvem sa at det var kjedelig å spille sport? Det er fordi jeg ikke kjente Zombies, Run!, Et kjørende program der må du være rask for at zombiene som jager deg hvis du vil overleve. I tillegg kan du også samle ressurser for å forsvare basen din mens du løper.

Ab trening

Med denne applikasjonen kan du komme deg ut av monotonien i de klassiske treningsrutinene i magen. Med den kan du følge med på hvilke dager du har trent og laste ned instruksjonene for hver type trening på video å se det selv uten Internett.

Pilates-guruen

Gjør iPhone til din egen personlige Pilates-lærer hjemme. Hold oversikt over fremgangen din og lag dine egne treningsøkter raskt og enkelt med uendelige holdninger som spenner fra de mest grunnleggende til de mest avanserte og ledsages av bilder.

Runkeeper

En annen klassisk app for løpere er Runkeeper, takket være hvilken du kan samle informasjon under treningen, for eksempel tempoet du bærer, tilbakelagt distanse, gjennomsnittstider, forbrente kalorier, gjennomsnittshastighet, etc. På den annen side har Runkeeper en funksjon for å lytte og kontrollere favorittmusikken din, slik at trening blir mye morsommere.

Yoga Studio

Hvis det du leter etter er noe mer avslappet for kroppen din og sinnet, er dette yogaprogrammet det du leter etter. Enten du starter eller allerede har et høyere nivå, Yoga Studio vil være veldig nyttig for deg, siden det har klasser på forskjellige nivåer.

Dette er applikasjonene for å komme i form som vi har valgt i iPadizate for deg. Med dem kan du trene hjemmefra eller midt i naturen, uten å måtte betale et treningsstudio eller å måtte ansette en personlig trener. Klar til å gi alt?