free estadisticas Saltar al contenido

De beste iOS-appene for studenter (2016)

abril 29, 2020

Ferien er allerede avsluttet, og med sin slutt kom starten på et nytt skoleår. Et av løftene vi alltid gir – og ikke alltid holder – er å avslutte året med enestående karakterer. I denne artikkelen lar vi deg noen applikasjoner som vil hjelpe deg å oppnå målet ditt med hell.

Det kan interessere deg | IOS 10 Merknader: Hvordan dele, redigere og samarbeide i sanntid med andre

jeg Trello

Tilbake til klasser Trello
Dette er en av de kraftigste appene på listen, siden det hjelper å føre en organisasjon som er enklere og lettere å forstå, spesielt når du er universitetsstudent og arbeidene og oppgavene er overfylte i hvert fag.

Det er andre alternativer til Trello, men sin enkle konfigurasjon og de forskjellige måtene å få tilgang til den gjør det til det beste alternativet. I tillegg er den også kompatibel med Apple Watch.

Studielivet mitt

Tilbake til MSL-klasser
My Study Life er en av de applikasjonene som gir deg mange alternativer. Her kan du sette sammen timeplanen din og koble den til dine ventende eksamener, og den gir deg også mange flere alternativer. Det er en veldig komplett applikasjon, men du kan, hvis du er som meg, foretrekke noe enklere.

Google Drive

Tilbake til Google Drive
Hva kan vi si om Google Drive som ikke allerede er sagt? I denne skyen kan du laste opp alle filene dine og bestille dem på flere måter. Det er veldig nyttig når du trenger å bære informasjonen på flere enheter samtidig, for alltid å ha den for hånden. Du kan laste den ned til iPad eller iPhone. Applikasjonen har også en nettversjon, der du kan skrive eller redigere dokumenter.

Vi anbefaler | iWork er oppdatert i iOS 10 med sanntidssamarbeid

Det beste er at hvis du allerede har en Gmail-konto, ikke trenger du noe annet, siden denne applikasjonen tilhører Google-tjenester. Du må bare logge inn, og du er klar til å bruke den.

Scanbot

Tilbake til Scanbot-klasser
Sikkert at du er lei av å bære mange ark som lærere – og noen kolleger – er fast bestemt på å gi deg, vel vitende om at det i dag er enklere og tryggere å skanne og sende det; Scanbot er hva den gjør. Med dette programmet kan du skanne alle dokumentene, slik at du kan organisere og digitalisere dem, og dermed forhindre at noe dårlig skal skje med dem. Det er absolutt en applikasjon som er veldig nyttig.

Paper

Tilbake til skolepapiret
Denne applikasjonen er den mest nyttige når vi snakker om å ta notater. Hvis du ikke vil skrive i notatboken dinEnten det er fordi du ikke vil fylle det med rare symboler – spesielt i naturfag og matematikklasser – med Paper kan du ta notater veldig raskt, og enda mer når du har en blyantinnretning, for eksempel iPad Pro.

iPhone Tilbake til skolen

Det kan interessere deg | Ta notatene dine og lag dokumenter med Notes Pro for iOS

Uten tvil teknologi kan være veldig nyttig når du vet hvordan du bruker den riktig. Med disse applikasjonene er vi sikre på at du vil kunne bestå alle fagene som kan virke vanskelig – vi forplikter oss ikke til matematikk. Vi håper at du i denne artikkelen kan finne den aktuelle applikasjonen for dine behov.

Har du allerede prøvd en? Fortell om opplevelsen din.