De beste iPhone-spillene 2013

Hvis vi ser etter de beste spillene for nedlasting av iPhone i Apple App Store, bør vi ikke nøle med å velge noen av de vi diskuterte i denne artikkelen, for med dem vil vi dra nytte av iPhone 5S, 5C og til og med 4S som vi har.

Årgang

Med nesten 1 million applikasjoner i App Store er det vanskelig å finne en liste over applikasjoner som bør lastes ned, siden det er mange som ganske enkelt er bortkastet tid og penger. Nylig har den samme Apple sagt at spillet som ble lastet ned mest i 2013 var Candy Crush-sagaen, og hvordan man ikke skal innrømme det, hvis det er den ideelle følgesvennen for når det er lange ventetider, kan du leke snacks på kontoret eller bare gå til bussen for å studere.

Det er klart sagaen om søtsaker ikke er det eneste alternativet vi har til å underholde oss på en iPhone, og det er så mye å gjennomgå at listen ser ut til å aldri ta slutt. Nedenfor vil vi avsløre noen av spillene som best passer realitetene til de mest moderne iPhonene, vi håper de er til din smak.

Årgang

Dette er et spill utviklet av et selskap med svensk opprinnelse (Simogo), og som har som mål å levere et skrekkpuslespill som vi ikke ønsker å spille med lysene slukket. Her må du holde viten din i live og følge ledetrådene de gir oss godt. Hvis vi ønsker flere detaljer om historien som de forteller oss, kan vi velge en utfyllende applikasjon. Dette er et av de mest originale spillene vi har funnet for iPhone, og lanseringen skjedde i 2013.

XCOM: Fiende ukjent

XCOM: Fiende ukjent

Etter at 2K Games vellykket startet det samme spillet som kjørte på Xbox 360, PS3 og PC i 2012, byttet XCOM Enemy Unknown til iOS i virkelig formidabel kvalitet. Denne skytteren har en veldig god grafisk kvalitet. Det er basert på X-com: UFO Defense-spillet fra 1994 hvor vi vil være befal for XCOM-teamet for å beskytte jorden mot en ukjent fiende. Det er et veldig taktisk spill, så heldigvis har vi en veldig god tutorial for å velge kampene der vi har en sjanse til å vinne og å rekruttere de beste mennene til hver jobb.

Infinity Blade 3

Infinity Blade 3

Da Apple kunngjorde utgivelsen av iPhone 5S med en 64-bits A7-prosessor, var Infinity Blade III det beste av spillene å teste den nye maskinvareproduksjonen med. Den siste utbetalingen i denne serien, det tredje spillet i Infinity Blade-historien, inneholder veldig gode spesialeffekter, åtte verdener, to karakterer med forskjellige typer våpen og kampstiler.

Takket være den nye Ausar Rising-oppdateringen har vi nye fiender å kjempe mot, i tillegg til oppdrag å utføre mens vi ser på spill som minner oss om spillmodus fra tidligere utgaver. Dette er en av RPGs som ser ganske bra ut, og vi elsker det.

Asfalt luftbåren 8

Asfalt 8Asfalt 8

Hvis vi ønsker kjørespill for iPhone har vi flere alternativer, kanskje de første er alltid GT Racing 2 og Real Racing 3, men kjenner du Asphalt Airborne 8? Dette er et av spillene som får frem det fulle potensialet til smarttelefonen din. Gameloft racer bruker den samme spillmekanismen som i tidligere utgaver, med åtte spillsesonger for en og en online modus. Vi kan kjøre i byer rundt om i verden, inkludert London og Tokyo. Kanskje det eneste dårlige er at det kommer til å ta opp en god mengde lagringsplass, men for det grafiske og underholdende er det verdt å gjøre.

Badland

BadlandBadland

Dette er et av spillene som ble kåret av Apple som åpenbaring av året, og klarte å vinne den beste designprisen. Ikke bare designet er bra, men også spillmekanikken er veldig attraktivt. Vi må lede et lite monster gjennom en rekke nivåer gjennom kontakt med mobilskjermen for å flyte på bakken. Den beste måten å spille dette spillet er på en stor skjerm, så vi anbefaler at du gjør det på din iPad. Det er ikke slik at du ikke kan dra nytte av en 4-tommers skjerm, men at du mister litt kvalitet.

Grand Theft Auto San Andreas

Grand Theft Auto San Andreas

GTA er på moten, men ikke nettopp på grunn av utgivelsen av “San Andreas” for iOS, men fordi GTA V har brutt det lenge i verdensmarkedet, spesielt nå som lanseringen kunne forberedes for neste generasjons konsoller i januar og PC i mars. Vel, GTA: San Andreas er et av de spillene som ikke trenger introduksjon, hvor vi befinner oss i en åpen verden under kommando av Carl Johnson for å hindre forskjellige operasjoner. Dette spillet har en ny teksturer og lysjobb, i tillegg til å inkludere rundt 70 timers spill.