De beste iPhone-spillene fra 2019 bør du prøve

Det er tusenvis av tusenvis av spill tilgjengelig i App Store, noe som gjør det til en skikkelig hodepine å finne et som passer din smak. Men ikke bekymre deg, fra iPadízate er vi her for å hjelpe deg, og vi ønsket å utforske Apple-applikasjonsbutikken for å anbefale deg de beste spillene i 2019.

Det skal bemerkes at i denne listen er ikke alle spill blitt utgitt i år 2019, men for øyeblikket er de de beste du kan finne på iOS. Vi har prøvd å samle spill av alle slag: arkade, action, flerspiller, RPG, FPS, strategi …

Når det er sagt, og uten videre, startet vi med samlingen av de beste iPhone-spillene fra 2019. Du vil ikke finne kulere spill enn disse i App Store!

Det kan interessere deg | De 7 beste bilspillene for iPhone og iPad

De beste spillene fra 2019 fra iOS App Store

Altos Odyssey

Altos Odyssey er et veldig avslappende og underholdende spill som er ideelt å bruke litt fritid på. Målet ditt vil være å hoppe mellom fjell, samle mynter og utføre stunts i luften mens du skateboard gjennom vakre landskap.

Som vi antydet i vår gjennomgang av Altos Odyssey, har utviklerne implementert mange nye funksjoner i denne oppfølgeren til Altos eventyr. Det er nye karakterer, forskjellige biomer, en fotograferingsmodus, luftballonger og mye mer. Grafikken, med et minimalistisk snitt, er et ekte kunstverk. Sterkt anbefalt, til tross for den høye prisen!

Godus

Vi fortsetter med et av de mest avslappende spillene i App Store. Et av disse spillene der du ikke trenger å bekymre deg for om en fiende vil skyte deg i hodet med et våpen eller om basen din kommer til å eksplodere umiddelbart.

Hos Godus trenger du bare å kose deg. Slapp av og nyt. Du vil ha muligheten til å bli en Gud til å be dine følgere om å utføre oppgaver som å bygge hus, monumenter, samle korn på gårdene sine og uendelige muligheter. I tillegg kan du også forårsake regn, form terreng, dråpe asteroider og en lang osv. Veldig komplett.

The Sims Mobile

Sims Mobile, for alle som ennå ikke er kjent, er et simuleringsspill i det virkelige liv der du kan lage dine egne figurer og få dem til å samhandle med hverandre. Eller rettere sagt “samhandle”, la oss ikke glemme at det er en virtuell verden …

I denne utgaven har EA lagt til nye funksjoner som lar spillerne gå inn i en online multiplayer-modus for å snakke med flere spillere, samt legge til alle slags møbler, yrker og underholdning.

Det kan interessere deg | De 7 beste FPS- og Shooter-spillene for iPhone og iPad fra App Store

Tales From The Borderlands

Tales From The Borderlands er et vanvittig, morsomt, irreverent spill som er helt forskjellig fra alt du har sett. Det er en interaktiv historie der du vil få muligheten til å endre historiens gang takket være et beslutningssystem.

Men det beste med dette spillet er uten tvil den morsomme absurde humoren til personligheten til hver av figurene, the inne-vitser, meningsløse dødsfall og hvorfor ikke historien. Hvis du ikke har spilt den, tar du allerede en stund å laste den ned. Og hvis du allerede har spilt den, vil dette …forbedre?

fortnite

Hva slags mennesker ville vi vært hvis vi ikke inkluderte Fortnite blant de beste spillene i 2019? Vi snakker om det mest populære spillet for øyeblikket. Et spill som har fått dansene sine til å bli sett over hele verden, inkludert av kjendiser!

Men hva kan vi si som ikke allerede har blitt sagt om Fornite? Sympatisk grafikk, et enkelt, men vanedannende spill, våpen å gi og gi, og alle slags utstyr som har gjort dette Battle Royale til et av de beste skytespillene i menneskehetens historie.

forfengelighet

Og vi avsluttet samlingen av spill med en MOBA, en veldig underholdende tittel der du kan konkurrere online mot rivaler fra hele kontinentet. To lag vil møte over 48 helter med sine egne evner og alle slags monstre og skapninger. En autentisk forbi sannheten.