free estadisticas Saltar al contenido

De beste kalenderappene for iOS (2016)

abril 29, 2020

Katalogen over applikasjoner for iOS er veldig bred og fortsetter å vokse mer og mer. Hvis du leter etter en alternativ kalender til den innfødte i iOSDet er et stort antall apper som tilbyr forskjellige funksjoner, både betalte og gratis.

En av de mest populære er Google Kalender, fordi den er veldig komplett og driften av den er enkel, i tillegg til å presentere et attraktivt design med Material Design og en god evne til å synkronisere med Google app suite. Men det er andre som også er veldig interessante, som de nedenfor.

Fantastisk 2

Den andre avbetalingen av et program som er et av de mest populære blant brukerfellesskapet, spesielt etter at Microsofts Sunrise forsvant. det er kompatibel med både iOS og watchOS 3, har støtte for 3D Touch og widget for raskt å se avtaler og påminnelser. Blant andre har den en veldig interessant egenskap: tolke tekster for å opprette hendelsen automatisk i henhold til datoen og klokkeslettet som vi angir, i tillegg til å søke blant kontaktene våre for å komme med forslag.

Fantastisk 2 kalender

Du har mange alternativer for synkronisere dataene og, i tilfelle de blir integrert med Facebook, kan vi importere hendelsene som vi har i dette sosiale nettverket, og vi vil motta varsler som en påminnelse. Med en forsiktig og original design, Fantastical 2 er ledende innen betalte apper av denne typen.

Fantastisk kalender

Denne kalenderen tilbyr en veldig komplett opplevelse og et design som er det mest profesjonelle som vi kan finne i dag. Fantastisk kalender tillater lage hendelser og notaterlegge bilder og sjekk til og med været uten å forlate applikasjonen.

Fantastisk kalender

Det presenterer et veldig tydelig og brukervennlig grensesnitt, med forskjellige synspunkter slik at vi velger den som best passer våre behov. Med Awesome Calendar kan vi synkroniser automatisk alle iPhone-kalendere, og det er veldig nyttig å koordinere teamprosjekter.

Kalendere 5

Denne kalenderen er veldig komplett og enkel å bruke. La oss legge til Datingskape events og endre dem så vel som opprette oppgavelister, påminnelser og notater, blant andre funksjoner for styring av oppgaver og hendelser.

Kalendere 5 Kalender

Hvis vi ønsker det, blir informasjonen synkronisert med Google Kalender for å kunne konsultere dataene fra andre enheter. Kalendere 5 tilbyr forskjellige tilpasningsalternativer og en veldig fargerik design, i tillegg til en veldig intuitiv operasjon.

CalCube

Det er en kalender med en annen design, som Bla gjennom ukene i en 3D-roterende kube. Men ikke bare ser den nydelig ut, det også det er raskt når vi legger til en hendelse, siden det bare er nødvendig å oppgi navn og tid.

CalCube-kalender

CalCube synkroniseres med kontoer som iCloud, iCal og google, i tillegg til å inkludere informasjon om klimaet gjennom Weathercube. Den prisbelønte designen gir også en jevn og intuitiv opplevelse.

Planbe

Et veldig interessant program hvis du er ute etter en alt i ett å stole på kalender, påminnelser og oppgaveansvarlig. Dens formål er å hjelpe til med å planlegge hendelser på en enkel og effektiv måte, det til og med gir en daglig oppsummering.

PlanBe-kalender

PlanBe-grensesnittet er veldig enkelt å forenkle organisering, og tilbyr en oversikt av alle kalendere. Det er nyttig for virksomheten og kan synkroniseres med iCloud, Google Kalender og Toodledo. Det lar deg også endre skrift og størrelse på teksten, blant mange andre alternativer.

Det er et bredt utvalg av applikasjoner som gir verktøy for produktivitet og organisering i App Store, med disse 5 kalenderne har du ikke lenger noen unnskyldninger for ikke å være oppdatert med oppgavene dine. Hvis du studerer, vil disse applikasjonene sikkert også være veldig nyttige for deg.