De beste kalkulatorene for din iPad eller iPhone

iOS kommer med flere forhåndsinstallerte applikasjoner som ikke kan fjernes, selv om det er en forskjell mellom iPhone og iPad. For eksempel har iPhone en egen kalkulator, mens applikasjonen på iPad ikke eksisterer, og vi forstår ikke veldig godt hvorfor Apple ikke har inkludert den. I dag gir vi deg et utvalg med noen av de beste kalkulatorappene du kan finne i App Store for både iPhone og iPad.

For ikke lenge siden laget vi en samling med de beste applikasjonene for å administrere sosiale nettverk, og det er at i tillegg til de offisielle applikasjonene til hvert sosiale nettverk, er det andre alternativer for å administrere dem, i mange anledninger mer fullstendig og effektivt. Men I dag er det snakk om kalkulator-apper, som kan være veldig nyttige til mange tider, både for å gjøre beregninger på daglig basis og mer komplekse formler.

apps-kalkulator-iphone-ipad-3

Ikke gå glipp: De beste passordbehandlerne for iPhone og iPad

Gjør beregningene dine med iPhone eller iPad med disse applikasjonene!

apps-calculadora-iphone-ipad-2

HD + kalkulator

Det har et enkelt og brukervennlig grensesnitt, det har flere arbeidsområder, det viser resultatet når formelen er skrevet og den har en ganske bred historie du kan konsultere. En av fordelene med denne applikasjonen er at den kan brukes med et spesialisert tastatur for iPhone eller iPad som kobles til via Bluetooth, du kan sende historikken via e-post og du kan skrive ut resultatene med AirPrint.

CALC

Det er en veldig komplett multifunksjonell vitenskapelig kalkulator. I tillegg til de grunnleggende funksjonene til en kalkulator tilbyr den også avanserte vitenskapelige funksjoner, valuta og enhetsomformer. Denne kalkulatoren har en tidtaker, slik at du vet hvor mye tid du har igjen, veldig nyttig når du tar eksamen.

Kalkulator med Notisblokk

Det som gjør denne applikasjonen annerledes, er at den har en notisblokk på den ene siden der det opprettes merknader med beregningene dine. Disse notatene er lagret i Evernote og kan deles senere via e-post.

Gratis kalkulator

Denne kalkulatoren er bare tilgjengelig for iPad og er perfekt for å supplere iOS-kalkulator-appen som finnes på iPhone. I vertikal modus er kalkulatoren enkel, og hvis du vil ha tilgang til vitenskapelige funksjoner, må du sette iPad i horisontal modus. Det skal bemerkes at det har matematiske og vitenskapelige funksjoner, mer enn 450 konverteringsenheter og mer enn 150 valutaer.

Dette er de som fra vårt synspunkt er de beste kalkulatorapplikasjonene som er tilgjengelige i App Store i dag, for både iPhone og iPad. Det er mange flere, så som alltid inviterer vi deg hvis det er noen som du tror vi har igjen i rørledningen, del det i kommentarene.

Bruker du vanligvis kalkulatoren på iPhone eller iPad? Hva er favorittprogrammet ditt for å lage kontoer med iOS-enheten din?