De beste kampspillene for iPhone og iPad (2018)

Apple App Store har et stort antall kategorier reservert for spill: action, plattformer, arkade, eventyr …

I dag anbefaler vi deg et utvalg av kampspill Tilgjengelig for iPhone for iPad og for iPod touch i iOS App Store.

Ikke gå glipp av disse spillene for iPhone og iPad, de er veldig morsomme og vil invitere deg til å tilbringe timer og timer på å underholde / slåss med alle slags figurer.

Det kan interessere deg | De beste racingspillene for iPhone og iPad (2018)

De beste iOS-kampspillene for iPhone og iPad

Ekte boksing

Real Boxing er et gratis boksespill med historiemodus og flerspillermodus. Den har utmerket grafikk og veldig brukervennlige kontroller. Du kan utfør alle slags kombinasjoner med karakteren din, og bruk power-ups for å forbedre bokseslagen. I Real Boxing kan du møte opp til mer enn 30 unike boksere med sine egne boksestiler. I tillegg kan du tilpasse karakteren din med hårklipp, tatoveringer og klær.

Marvel: Battle of Superheroes

I dette spillet er systemet annerledes, det inviterer deg til å delta i flerspiller-kamper. Jeg mener, det kan du lag ditt lag av superhelter og bruk kreftene deres til å kjempe mot andre spillere i sanntidsspill. Du kan også inngå allianser med andre spillere og forbedre karakterene dine for å få synergibonuser.

Mortal Kombat X

Hvem har aldri spilt den klassiske Mortal Kombat? I sin mobile tilpasning tilbyr den en måte å 3 vs 3 kamp, ​​flerspiller kamp og en liste med alle de mytiske figurene i sagaen.

South Park: Phone Destroyer

South Park: Phone Destroyer gir deg de ikoniske karakterene fra den morsomme tegneserieserien, slik at du kan kjempe sammen med dem i PvP-kamper. Spillets system har et høyt innhold av strategi og i tillegg også Den har en enkelt spillers historiemodus.

Injustice: Gods Among Us

For å fullføre, anbefaler vi Injustice: Gods Among Us, et brutalt kampspill med superheltene i DC-universet Det tilbyr flott grafikk.