contadores Skip to content

De beste klistremerkepakkene i iMessage for iOS 10

Klistremerker til iOS 10

Apples iMessage-plattform fikk en stor oppdatering etter ankomsten av iOS 10 på iPhone, iPad og iPod touch.

Apples originale direktemeldingsapp har nå integrasjon i App Store, spesielle chat-effekter, rike lenker, frihåndstegninger, TapBack-reaksjoner, usynlige meldinger, GIF-klistremerker, klistremerker og mye mer.

Klistremerker til iOS 10

I tillegg kan brukere bruke klistremerker for iMessage på to forskjellige måter. De kan velge å sende et klistremerke normalt, eller dra klistremerket til hvilken som helst melding, og dermed endre plasseringen og størrelsen på animasjonen.

De beste iMessage Sticker-pakker på iOS 10

Marvel Stickers – Guardians of the Galaxy

Med ankomsten av den andre delen av Guardians of the Galaxy i teatre, har Marvel gitt ut en ny pakke med klistremerker i App Store med karakterene fra filmen og tegneseriene: Groot, Starlord, Gamora, Drax, Nebula, Rocket …

Lucy Unicorn – Animert

Det morsomste med iMessage Stickers er at mange av dem er animerte, og pakken med klistremerker til denne nysgjerrige enhjørningen er et godt eksempel på dette.

Symbolicities

Hvis du liker å reise og snakke om byer med kontaktene dine i iMessage, bør du prøve denne pakken med klistremerker som tilbyr bilder av de mest turistiske monumentene, bygningene og statuer av hvert sted i verden.

Star Wars-klistremerker

Er du fan av Star Wars-filmer? Tilpass bildene du sender i iMessage med ansiktene til Luke Skywalker, Darth Vader og selskapet!

Earth Day Stickers For iMessage

For feiringen av Earth Day har det også kommet noen “økologiske” klistremerker på App Store. Med denne pakken med klistremerker kan du sende bilder av planeten Jorden, solen, trær, solcellepaneler og mye mer.

Så langt har vår anbefaling av klistremerker pakker for iMessage i iOS 10. Men det er mange flere tilgjengelige i App Store! Hva er favorittpakken din?