De beste lokale flerspillerspillene for iPad

Noen ganger kan vi velge å hvile en stund på sofaen med iPad og spille våre favoritt iOS-spill. Men det er bedre hvis vi blir ledsaget! Fordi App Store tilbyr oss alle mulige flerspillerspill som vi kan le.

Med spill av lokal flerspiller-modus Vi kan spille som et par fra samme iPad. Det er virkelig gøy! Og hvis kontrollene er enkle og manøvrerbarheten er god, kan de være morsommere enn et online flerspillerspill.

Ice Rage

Ved flere anledninger har vi anbefalt alle slags flerspillerspill, men denne gangen presenterer vi deg en liste over lokale flerspillerspill for iPad.

De beste lokale flerspillerspillene for iPad Mini, iPad Air og iPad Pro

Kjør fremover

Et morsomt spill der vårt mål vil være å slå motstanderens bil ned med slag. Det er ikke verdt å hindre rivalen med hendene! ?

Fotballfysikk

Soccer Physics er et av de morsomste lokale flerspillerspillene i App Store. I dette vanvittige spillet må vi score et mål i motstanderens mål, men det er ikke så lett som det ser ut, for fysikken i dette spillet har absolutt ingenting å gjøre med virkeligheten, snarere tvert imot: de er helt ’tilfeldige’. . Sterkt anbefalt!

Badland

Badland, årets beste spill 2014 ifølge Apple, har også en lokal flerspillermodus. Det er virkelig underholdende å utfordre venner og familie til et spill på Badland. Også i de siste oppdateringene ble en kartredigerer lagt til.

Trykk på Hockey 2

Hva skal jeg si om Touch Hockey 2 …? Det typiske arkadespillet! Nå på iPad!

Ice Rage

Og vi fortsetter med mer hockey … Denne gangen ishockey. I tillegg til å ha en kampanjemodus med forskjellige vanskeligheter, lar Ice Rage oss spille to personer på samme iPad. Se opp for pinnetreff!

Mye fest!

Vi står overfor et av de mest underholdende og komplette spillene med lokal flerspillermodus i App Store, og det er at den tilbyr alle slags minispel å glede seg som par. Selvfølgelig et spill som gir oss … Masse parti!

Ha

Ti er et mer strategisk, roligere, mer tenkende spill. Hvis du vil utfordre partneren din til en intelligensutfordring, er dette spillet ditt.

Varme hender

Sikkert en gang, i barndommen, har du spilt spillet om å slå motstanderens hender. Vel, Peaksel har brakt dette spillet til den digitale verdenen med en ganske morsom innsats. Prøv det! Au, hva vondt …!

Frukt ninja

Vi endte med stil med et av de mest konkurransedyktige og vanedannende lokale flerspillerspillene: Fruit Ninja! Vi kan spille delt skjerm fra selve iPaden. Den som taper må skrelle frukten til middag! ?

Mer om iPadizate | De 3 mest populære iOS-flerspillerspillene

Hvilke av disse flerspiller-spillene likte du mest? Ønsker du å dele med oss ​​andre anbefalinger? Delta i kommentarene!