De beste løpene til flere spillere å glede deg over på iPhone eller iPad

Både iPhone og iPad har blitt en liten konsoll der du kan glede deg over utrolige spill. Også for ikke å glemme det store utvalget av titler du kan finne i app store for begge enhetene, med plattform, rollespill, kortspill, klassiske spill, brettspill, og selvfølgelig også racingspill.

App Store har mange kappkjøringsspill, mange av dem med flerspillerfunksjoner du kan glede deg med venner og andre brukere. Hvis du på fritiden liker å glede deg over et godt racingspill og utfordre vennene dine til å se hvem som er best, kan du ikke slutte å lese videre, siden nedenfor gir vi deg en samling med de beste 5.

Flerspiller karriere spill for iPhone og iPad.

Så la oss ikke underholde oss selv lenger, og vi kommer til å komme helt inn i denne samlingen. La oss gå dit!

Føl adrenalinet og utfordre andre spillere med disse flerspillerspillene

Asfalt Xtreme

Det krysser uutforskede territorier rundt om i verden, kjør i full fart gjennom juv, ørkendyner og mange andre steder for å prøve å nå målstreken før noen andre. I tillegg har den en online flerspillermodus i sanntid der 8 spillere møter hverandre. Vil du klare å være bedre enn motstanderne dine?

Gear Club

Nyt en realistisk kjøreopplevelse, samle de kraftigste og eksklusive bilene. Gear Club vil gi deg et adrenalinkick som du ikke finner i noe annet racingspill i App Store, og du kan også utfordre vennene dine og andre brukere til å se hvem som er best på rattet.

CSR Racing 2

Et av de beste bilkjøringsspillene du kan finne i App Store. Bli med vennene dine og lag sammen for å konkurrere i globale lagarrangementer, eller hvis du foretrekker det, kan du konkurrere mot dem i flerspillermodus online.

Riptide GP2

Dette racingspillet er noe annerledes, siden det ikke er et billøp men et jetski-løp med en futuristisk luft som gir det et veldig interessant preg. Konkurrer gjennom urbane landskap verdig futuristiske filmer, kanaler og elver, hopp svimmelhet og utføre stunts mens du løper. I online multiplayer-modus kan du spille med opptil 6 personer og sykle på bølgene for å prøve å vinne dem alle.

Death Rally

Death Rally er et actionfylt spill, biler, våpen og virkelig eksplosiv moro. Den har ekte flerspillermodus online for å spille med andre brukere fra hele verden, men den har også en privat flerspillermodus bare for deg og vennene dine.

Disse er bare noen av de beste racerspillene for flere spillere i App Store, som vi mener ikke kan mangle på noen iPhone eller iPad fra noen som elsker denne typen spill. Hva er ditt favorittspillbil?