De beste musikkappene for iPhone 5 og 6 av 2014

Apples iOS-enheter, både iPhone og iPad, er det fantastiske verktøy for å spille all slags musikkI dag på iPadizate tilbyr vi deg et utvalg applikasjoner for å lytte til musikk, for alle som liker god musikk.

Gjennom hele året 2014 vi har prøvd alle slags apperOg så anbefaler vi de vi anser som de beste av denne sjangeren. Bruk dem til foreslå sanger til vennene dine, for å se på videoklipp eller til oppdage nye artister.

best-apps-music (2)

Utvalg av årets beste musikkapper

Blend Music Player

Hvis du leter etter noe som får musikkspilleren til å se mye kulere ut og ha gode funksjoner, er Blend din ideelle mulighet. Brukergrensesnittet er virkelig fantastisk og også lar oss tilpasse lydene takket være en utjevner og legge til bilder iPhone eller iPad-rulle for våre favorittalbum og artister.

Spotify

Et av de mest populære og kjente verktøyene i appbutikkene, både for iOS og Android, er Spotify. Grensesnittet blir kontinuerlig oppdatert med forbedringer, nyheter og interaktive elementer, det gir oss også en “oppdagelses” -funksjon som vi kan tillate oss luksusen å finne all slags musikk på en virkelig enkel måte. Et must-have!

Beats Music Player

Husker du den nyheten om Apples kjøp av Dr. Dre’s Beats? Vel, denne tjenesten har allerede en egen musikkapplikasjon i App Store, i alle fall i Nord-Amerika. En app som kollegaene i iDownloadblog anbefaler oss. Beats gir oss muligheten for utforske blant hundretusener av artister og millioner av sanger å finne spesifikke album. Det er veldig mulig at det neste år vil nå andre app-butikker i andre land i verden som en gratis app med en prøveperiode 14 dager.

Vevo

Med Vevo har vi ikke bare muligheten til å lytte til musikk, men Det tilbyr oss også de offisielle videoene av sangene. Den har en av de største musikksamlingene, lar deg lage spillelister, og grensesnittet er et under som gir oss muligheten til glede oss over å bla gjennom og utforske gjennom alle dens seksjoner og spesielle seksjoner. Men best av alt, det er… det er gratis!

Hvis du likte denne artikkelen om programsamling, vil du sikkert være interessert i å besøke publikasjonen vår av de 10 beste og nye appene fra 2014.

best-apps-music (1)

IPhone- og iPad-applikasjonsanbefalingene dine

Dette har vært alt, vi håper at du har hatt glede av og oppdaget apper med denne guiden, og vi oppfordrer deg, som alltid, til publiser i kommentarene alle applikasjonene for iPhone og iPad relatert til musikk du liker mest eller at de ikke kan gå glipp av iOS-enhetene dine. Takk for at du deltok!

Del denne publikasjonen med dine venner og familie gjennom de viktigste sosiale nettverkene med knappene øverst i denne artikkelen. Det vil hjelpe deg å lære flere apper!