De beste musikkspillene for iPhone og iPad

Musikk. Hva ville menneskeheten være uten musikk? Hvor kjedelig liv ville være, ikke sant? Musikksanger er til stede uansett hvor vi går: i T-banen, i radioen, i TV-reklamer, i barer, i diskoteker … selv på rådhusplassen i enhver by!

Musikk er en del av livene våre, det er klart. Det er grunnen til at vi i denne artikkelen har bestemt oss for å sammenstille med de mest anbefalte musikkspillene fra iOS App Store for iPhone, iPad og iPod touch.

Musikk spill for iPhone og iPad

Pisk feber

Beat Fever er et av de mest populære musikkspillene i App Store. Det er det typiske spillet der en sang høres ut, og du må merke hvert notat med fingrene til melodiens rytme. Fartsfylt, hektisk og mye moro.

Geometri Dash

Geometry Dash er et plattformspill der musikken er veldig til stede. Du må gå unnvike hindringer og hoppe fra plattform til plattform etter musikkens rytme. Forbered deg på umulige nivåer som passerer …

Det kan interessere deg | Disse 5 iPhone-spillene vil sette nervene på prøve

SongPop 2 – Trivial Musical

SongPop 2 er et spill som fungerer akkurat som musikkonkurranse. I dette spillet må du delta i konkurranser med alle slags spørsmål om sangere og musikksanger.

Adventures of Poco Echo

Adventures of Poco Echo er et spektakulært spill som har musikk som et veldig viktig element i opplevelsen. God grafikk, bra gameplay og en fantastisk setting.

Synge! av Smule

For å avslutte med denne samlingen av musikkspill, anbefaler vi Sing! av Smule. Den typiske Karaoke der du kan duetter med kjente artister og sammen med andre brukere verdensomspennende. Det er moro!

Hva er ditt favorittspill for iOS?