contadores Skip to content

De beste nye funksjonene og funksjonene til iOS 8

Oppdag noen av de nye funksjonene som iOS 8 gir

iOS 8 tar bare en time mellom oss og brukerne de begynner å oppdage hver eneste av de nyhetene det gir den endelige versjonen av systemet for iPhone, iPad og iPod Touch. iOS 8 er nå offisiell for alle brukere og kommer full av nyheter som de håper ikke vil forlate noen likegyldige. I dag skal vi snakke om noen av de beste av disse nye funksjonene som følger med iOS 8, selv om de ikke er de eneste.

Apples mobile operativsystem Det har blitt kritisert ved mange anledninger fordi de fremhever at Android har mange flere funksjoner, som iOS ikke har. Denne gangen har ikke Apple gjort noen endringer i grensesnittet som ble utgitt i fjor med iOS 7, men de ville ha fokusert all sin innsats på å polere systemet og legge til uendelige innovasjoner for å dempe den kritikken.

ios-8-beste-nyheter-7

Det første store skrittet tatt av de fra Cupertino har vært å åpne iOS 8 for tillate tredjepartsutvikling i mye større grad enn før, selv om de ikke har total frihet. Takket være dette kan brukerne nå glede seg over for eksempel tredjeparts tastaturer, tilpassede handlinger, kameraapplikasjoner og mye mer.

Hovednyheter om den endelige versjonen av iOS 8

Du kan si det iOS 8 er en evolusjon av den forrige versjonen av operativsystemet Apple har integrert viktige forbedringer gjennom å tilby en bedre og bedre brukeropplevelse. Som vi sa for noen øyeblikk siden, er en av de viktigste nyhetene i denne versjonen at Apple endelig har åpnet hindringene og utviklerne har større frihet, noe som vil tillate brukere å glede seg over nye tastaturer, applikasjoner som er integrert i Kamera-app eller personlige handlinger, blant annet.

ios-8-beste-nyheter-5

Men dette er ikke den eneste nyheten, selv om det må sies at før du begynner å snakke om dem noen er begrenset til noen iPhone-modeller fordi de er avhengige av maskinvare eller visse markeder, for eksempel Apple Pay-betalingstjenesten, som når den er tilgjengelig bare vil fungere med iPhone 6 og iPhone 6 Plus takket være NFC.

Blant de mest fremragende nyhetene finner vi funksjonen som tillater oss kjenne til batteribruk etter app, samhandling mellom apper, familiedeling, Flyover City Tours, Handoff eller App Bundles.

ios-8-beste-nyheter-6

På den annen side må vi fremheve Tips-applikasjonene, som lar brukeren kjenne iOS 8 og Helse, helseprogrammet som vi kan følge med på helse og kondisjon. Også De har lagt til forbedringer i iBooks, Safari, Meldinger, interaktive varsler og Spotlight.

Også, iOS 8 inneholder “Hey, Siri”, en funksjon som ligner Android’s “Ok Google” som lar deg aktivere taleassistenten. Endelig kan vi ikke overse iCloud Drive og iCloud Photo Library.

ios-8-best-news-3

iOS 8, et stadig mer komplett system

manzana har forbedret funksjonaliteten til det mobile operativsystemet betydelig, noe som til og med kan få noen til å avslå Jailbreak sin iDevice.

Som du ser er nyhetene som iOS 8 bringer veldig mange. I denne anledningen har vi bare fortalt deg om noen av dem, men det er fortsatt mange flere. Også, sikkert i løpet av de neste dagene vil noen funksjoner vises som forblir noe mer skjult og i fremtidige oppdateringer vil inkludere nye.

ios-8-best-news-4

Husk at hvis du vil laste ned iOS 8-installasjonspakken for din iPhone, iPad eller iPod Touch, her er lenkene for alle kompatible modeller.

Er det en funksjon som du synes er viktig og ikke er oppført her? Ikke nøl med å fortelle oss i kommentarfeltet!