De beste plattformspillene for iPad, iPad Air og Mini

Nå som vi er midt på sommeren, utnytter mange av oss fritiden til å ligge i sofaen lek med ipad eller ta Apple-nettbrettet på ferieturen.

Av den grunn har vi syntes det er praktisk å lage en samling plattformspill for iPad.

Vi håper du liker dem!

Som alltid inviterer vi deg til å delta i kommentarfeltet for å anbefale andre spill og applikasjoner. I App Store er det mange plattformtitler for iPhone og iPad, Vi avventer forslagene dine!

Rayman

For alle de som ikke er kjent med sjangeren, er plattformspill de karakterene vi kontrollerer i Du må hoppe fra side til side, unnvike hindringer og drepe fiender. De er veldig morsomme! Når det er sagt, og uten videre begynner vi med ukens spillsamling. Å leke!

Fantastiske iPad-plattformspill for denne ferien

Leo’s Fortune

Vi startet, hvordan kunne det være ellers, med den vellykkede Leo’s Fortune.

Et av spillene som har mottatt flest priser og er den høyest rangerte i App Store.

Leo’s Fortune har en ganske enkelt spektakulær grafisk seksjon.

Vårt mål vil være å ta Leo, en fin lodd ball, gjennom forskjellige nivåer til vi finner en mystisk tyv som har stjålet gullet vårt.

Vi anbefaler det!

Tales From Deep Space

Tales From Deep Space er for tiden et av mine favorittplattformspill (for både iPhone og iPad). Denne tittelen gir oss et sensasjonelt eventyr hvor vi skal reise i en eksentrisk galakse med CASI, en lojal drone som vil følge oss uansett hvor vi går.

To-Fu raseri

To-Fu Fury, sensasjonen av sommeren, er et puslespill og plattformspill der vi må løse forskjellige problemer og slåss i hånd-til-hånd-kamper.

Men det som er flott med To-Fu Fury er spillingen, der vi må sprette fra side til side for å unngå og / eller angripe.

Lego Batman: Beyond Gotham

Hvis du liker plattformspill, men også ønsker å ha en morsom og morsom tid, kan du ikke gå glipp av den nye LEGO Batman: Beyond Gotham på iPad.

Det er et spill der vi må Bygge, kontrollere forskjellige figurer, låse opp superhelter og ta ned de mest skremmende skurkene, og alt med et snev av kul humor og filmatiske film.

Rayman Jungle Run

For mange av dere iGamers tilsvarer det å spille Rayman å tenke på plattformspill.

Veldig snart Rayman Adventures-lanseringen vil treffe App Store, men mens du venter, anbefaler vi deg å prøve Rayman Jungle Run.

Tilbyr mer enn 70 nivåer med kul grafikk og veldig godt utformede scenarier.

Kronologi: Tid forandrer alt

Til slutt inviterer vi deg til å laste ned og prøve Chronology-spillet.

I denne iPhone- og iPad-plattformtittelen vil vi kontrollere en gammel mann og hans tidsmaskin mens vi endrer miljøets utseende reiser til fortid og nåtid for å oppdage nye passasjer og få tilgang til funksjonshemmede områder.

Din mening interesserer oss

Hvilke av disse fantastiske iPad-plattformspillene likte du mest? Tror du at vi har lagt igjen noe viktig i denne samlingen? Hvilket spill kan du ikke slutte å spille på iPad-en din?