De beste RPG-spillene for iPhone og iPad

I denne artikkelen deler vi en liste med beste RPG-er for iPhone, iPad og iPod touch fra iOS App Store. Disse typer spill vil invitere deg til å delta i fantastiske historier, vanligvis fiktive, utjevne din karakter og forbedre andre elementer som våpen og krefter.

Det kan interessere deg | De beste multiplayer-spillene på nettet for din iPhone og iPad

De beste RPG-spillene for din iPhone og iPad

Oceanhorn: Monster of the Uncharted Seas

Oceanhorn er, etter min mening, det beste RPG-spillet på mobilplattformen. Den forteller en fantastisk historie der en ung mann påtar seg et stort eventyr å finne sin far. I denne historien vil du møte alle slags skapninger, utforske alle slags øyer og finne kister fulle av belønning.

Stranger Things: The Game

Det offisielle spillet Stranger Things, i ekte retro-stil, gir oss selvfølgelig en unik mulighet til å fordype oss i seriens verden. Vi vil kunne utforske Hawkings og dens omgivelser, løse gåter med evnene til hver karakter og til og med konkurrere med andre brukere på topplistene.

Pocket mortys

Hvis du liker Rick og Morty-serien, vil du elske dette spillet. Hovedmålet ditt vil være å trene forskjellige Mortys spredt over rom-tid. Du vil kunne jevne dem opp, kombinere dem og bevise at du er den mektigste Mortys-trener.

Final Fantasy XV

Final Fantasy XV: A New Empire vil invitere deg til å samle magiske ressurser for å skape det mektigste imperiet i sagaen. Et actionfylt eventyr med de mest karismatiske figurene fra FF15. Du må bruke forskjellige strategier i denne RPG for å vinne de paniske kampene i sanntid.

Og foreløpig samlingen vår av RPG-spill for iPhone, iPad og iPod touch Tilgjengelig i iOS App Store. De fleste av dem er gratis, så last ned de du likte mest.

Tabla de contenidos