Uncategorized

De beste triksene for å slippe HTC U11

HTC U11 har et enkelt system veldig nær Android Stock. Uansett er det noen ikke så åpenbare alternativer og justeringer som du bør vite. Tilgang fra disse koblingene til de forskjellige seksjonene:

HTC U11 jukseskjerm

Fjern BlinkFeed fra startskjermen

HTC BlinkFeed er dette skjermbildet som vises som standard når du sveiper rett fra startskjermen og som inneholder overskrifter og informasjon fra noen applikasjoner. Det er HTC-versjonen av Google Nå-kort.

Det kan enkelt deaktiveres. Trykk lenge på et tomt sted på startskjermen, velg redigeringsside, flytt til HTC BlinkFeed-skjermen og velg slett.

Hvis du vil aktivere det på nytt. Klyp hjemmeskjermen med to fingre, som for å zoome ut. Redigeringsmodus vil bli aktivert for å legge til widgeter og flere paneler. Hvis du trykker på det siste panelet til venstre, kan du aktivere det igjen, der vi ser et “+” -symbol og bokstavene BLINKFEED.

AndroidPIT htc u11 tips triks 01

BlinkFeed, enten elsker du det eller så hater du det. / © AndroidPIT

Bevegelser på skjermen

Vi kan konfigurere bevegelser på skjermen innenfor Innstillinger> Skjerm> Bevegelsesstart å utføre fem handlinger:

  • Dobbelttrykk på skjermen vekker eller sover enheten
  • Sveip opp på skjermen for å vekke enheten
  • Sveip til venstre på skjermen for å gå til startskjermen
  • Sveip til høyre på skjermen for å gå til HTC BlinkFeed
  • Sveip dobbelt ned på skjermen for å åpne kameraet

Nattmodus

Nattmodus kan slås av og på fra snarveiene ved å trekke ned på statuslinjen. Hvis vi trykker lenge på hurtigtilgangen, kommer vi direkte inn i dens innstillinger. Vi kan også gå inn på nattmodusinnstillingene Innstillinger> Skjerm> Nattmodus.

Her skal vi kunne justere temperaturen på denne måten mellom kaldt (blålig) og varmt (rødlig). I tillegg kan vi velge å aktivere fra solnedgang til soloppgang (jeg anbefaler det), eller vi kan også legge inn en periode manuelt.

AndroidPIT htc u11 tips triks 02

Ikke skad søvnen din. / © AndroidPIT

HTC U11-kamera jukser

Volum for å zoome

Når kameraapplikasjonen er aktiv, kan vi bruke de fysiske volumtastene til å utføre andre noe mer praktiske alternativer i denne situasjonen. Innenfor kameraapplikasjonen, hvis vi skyver kanten som er på toppen av enheten, vises en meny med de forskjellige alternativene til kameraet, og hvor vi finner innstillingene.

Innenfor innstillingene er det flere alternativer, men det som ikke interesserer er det som setter alternativer på volumknappene. Her kan du velge å endre volum, skyte kameraet eller zoome.

AndroidPIT htc u11 tips triks 03

Bruk volumtastene for å zoome. / © AndroidPIT

Skyt når du smiler

Innenfor kamerainnstillingene til HTC U11 finner vi også noen automatiske opptaksalternativer. Disse alternativene finner du i Innstillinger> Kameraalternativer. De mest interessante alternativene er smilefangst og stemmeopptak (vi må laste ned språkpakken for stemmegjenkjenning).

AndroidPIT htc u11 tips triks 04
¡
Smil! / © AndroidPIT

Kontroller akustisk fokus

Når vi spiller inn videoer, kan vi velge mellom HiRes-lyd (høy kvalitet) eller 3D-lyd (surround). Med 3D Audio er lyden fokusert og mer vekt blir lagt der kameraet fokuserer. Hvis vi under innspillingen av en video berører et punkt på skjermen, vil videoen og lyden fokusere på dette punktet.

HTC U11 Edge Sense Juksekoder

Sett opp Edge Sense

For å begynne å bruke denne nye funksjonen er det nødvendig å konfigurere trykknivået som aktiverer funksjonen, siden ikke alle trykker på enheten med samme kraft. Gå inn til Innstillinger> Edge Sense> Juster trykkstyrkenivået.

Klem kantene på enheten på nivået med den nedre halvdelen av skjermen (der sensorene er plassert) og velg riktig kraftnivå. Du kan også heve og senke dem med tilleggs- og subtraksjonssymbolene. Når nivået er valgt, berører du knappen Test trykkstyrken. Trykk og test, hver gang du når nivået som aktiverer funksjonen, vises en ballong på skjermen. Hvis du liker det, klikker du på ‘Ferdig’, men hvis du foretrekker å justere det igjen, må du bare gå tilbake.

AndroidPIT htc u11 tips triks 05

Stram helt riktig. / © AndroidPIT

Tilpass Edge Sense

Vi kan ha to handlinger med Edge Sense, en med et raskt trykk og en med et langt trykk. For å aktivere de to alternativene må vi sjekke alternativet for avansert modus i Innstillinger> Edge Sense. Når vi aktiverer modusen, må vi konfigurere trykknivået. Med et kort trykk vil vi motta en tilbakemeldingsvibrasjon og med et langt trykk vil vi motta to tilbakemeldingsvibrasjoner.

Når den er konfigurert, vil vi kunne velge hvilken handling vi vil aktiveres når vi trykker på enheten. Blant alternativene har vi å åpne kameraet og skyte, ta et skjermbilde, starte Google Assistant, starte en applikasjon etter eget valg, etc.

AndroidPIT htc u11 tips triks 06

Du kan tilpasse Edge Sense. / © AndroidPIT

HTC U11 lydfusk

Opprett en lydprofil

For å bruke hodetelefonene som kommer i esken, må vi opprette vår høringsprofil. For å gjøre dette, kobler du hodetelefonene til enheten og trykker på start i popup-vinduet som vises (du kan også gjøre det senere i Innstillinger> USonic). Sett hodetelefonene på ørene og trykk på skanning. Takket være ekkoloddeteknologi vil etterklanget i hver øregang bli målt, og bølgen fra hver øretelefon blir tilpasset ditt eget øre.

Når du er ferdig, oppgi navnet ditt og klikk på ‘Ferdig’. Innen Innstillinger> HTC USonic kan du legge til flere lydprofiler i tilfelle andre også bruker enheten.

AndroidPIT htc u11 tips triks 07

Opprett profilen din før du lytter. / © AndroidPIT

Slå av og på støykansellering

Når vi har USonic-hodetelefonene tilkoblet og lytter til musikk, blir støydemping aktivert. Det kan deaktiveres på to måter. Deaktivere fanen i Innstillinger> HTC USonic støykansellering eller ved å banke på varselet.

AndroidPIT htc u11 tips triks 08

Slå av støykansellering når du krysser gaten. / © AndroidPIT

HTC U11 batteri og ytelse tips

Boost +

Denne applikasjonen som vi finner i HTC U11 er et enhetsoptimaliseringssenter. Her kan vi tømme minnet om unødvendige filer for å frigjøre plass, frigjøre RAM-minne, kontrollere energiforbruket til applikasjoner, administrere applikasjoner og blokkere mønstrede applikasjoner for å øke personvernet.

Innenfor innstillingene kan vi også automatisere utgivelsen av RAM-minne eller bruke fingeravtrykssensoren for å også låse opp applikasjonene.

AndroidPIT htc u11 tips triks 09

Styringssenter for smarttelefonen din. / © AndroidPIT

HTC U11 triks tilpasning

Endre tema

Vi kan tilpasse utseendet til systemet til vår HTC U11 takket være Tema-applikasjonen. Herfra kan du endre bakgrunnsbilder, toner, ikoner, systemfarger og til og med skrifttypen. Selve applikasjonen er et lite marked med forhåndsdefinerte temaer, men du kan også endre hver del til din smak.

AndroidPIT htc u11 tips triks 10

Dette emnet er litt bisart, men det er andre mye vakrere. / © AndroidPIT

Har du en favorittfunksjon du vil dele?

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK