Last ned Office Suite Pro gratis i dag, og spar nesten € 20!

De billigste iPad-tastaturene du kan kjøpe denne Black Friday

Denne julen vil mange oppleve følelsen av å åpne en helt ny iPad. Noen vil ha privilegiet å motta en av de nylig utgitte iPad Pro-modellene. I alle fall sikkert har du begynt å vurdere å kjøpe noe tilbehør for ditt nyeste kjøp, som tilfeller eller til og med den nye Apple blyanten. Det kan imidlertid være lurt å vurdere et annet ganske interessant alternativ for noen oppgaver.

IPad-en kan bli en mest allsidig enhet takket være det enorme biblioteket med applikasjoner som vi har tilgjengelig gjennom App Store. Fra den mest grunnleggende tekstredigering til de mest intuitive videoredigeringsprogrammene, er alt til stede i Apple app store. Spørsmålet er at du ikke vil kunne dra nytte av dem alle 100% til du får et tastatur til nettbrettet. Ja, vi har et virtuelt tastatur på iPad, men opplevelsen er ikke engang nær.

Hvis du kobler et tastatur til iPad-en, har du ikke bare muligheten til å forbedre effektiviteten når du skriver, men også vil du ha tilgang til interessante alternativer, for eksempel tastatursnarveier. Med kombinasjonen av et par nøkler kommer du til alternativer som tidligere var vanskeligere å finne. Faktisk kan du til og med dra nytte av søket i Spotlight hvor som helst uten å måtte gå tilbake til startskjermen eller widget-skjermen.

Hvilket tastatur passer deg?

Før vi begynner å gjennomgå de siste tilbudene på tastaturer for iPad, er det første vi bør gjøre sjekk kompatibiliteten til vår iPad med dem. Det eneste du bør vite er at det er to tilkoblingsmetoder: Bluetooth eller Smart Connector. Den første av dem er tilgjengelig på alle iPad-er, så et tastatur med den teknologien skal fungere uten problemer. Det andre er imidlertid eksklusivt for iPad Pro, så iPad-brukere vil ikke kunne bruke dem.

Det enkleste tastaturet for iPad-brukere

Det første alternativet som vi bringer deg i dag er OMOTON-tastaturet. Dette er det mest grunnleggende alternativet på listen, og kobles til vår iPad via Bluetooth, noe som innebærer at vi hele tiden må lade den, men også at vi kan skille den fra nettbrettet etter vår smak. Designen er ganske lik den til et vanlig Mac-tastatur, og det er tilgjengelig i spansk distribusjon, så du vil ikke ha noen problemer med å sette ñ.

OMOTON Bluetooth-tastatur hos Amazon.es

En tastaturetui for deg som vil ha det hele

Vi fortsetter å flate opp innenfor rekkevidden for tastaturer for iPad, og vi finner Logitech Slim Folio. Det er en sak med et integrert tastatur designet for iPad (2018), en av funksjonene er faktisk støtten til Apple Pencil, kompatibel med sistnevnte modell. Igjen, det tilbyr oss Bluetooth-tilkobling med nettbrettet, og denne gangen vil vi ikke ha vår kjære ñ tilgjengelig. Å kombinere et tastaturetui for denne prisen gjør det imidlertid et must.

Logitech Slim Folio-veske med Bluetooth-tastatur hos Amazon.co.uk

En spesiell modell for nye iPad Pro-eiere

Selv om vi ennå ikke kan finne en alternativ tastaturetui for brukere av den nye iPad Pro, vil de som har en 10,5-tommers iPad Pro kunne glede seg over et veldig saftig tilbud. Logitech Slim Combo er en sak som bruker Smart Connector-teknologi for å koble til det flyttbare bakgrunnsbelyste tastaturet med disse iPad-modellene. Det beste med dette tilbehøret er at hvis du ikke trenger tastaturet, må du bare fjerne det for å fortsette å bruke saken etter din smak.

Logitech Slim Combo-veske med Smart Connector på Amazon.co.uk

Det kan interessere deg | Beste Black Friday iPhone-tilbud

Alle produktene vi tilbyr deg i dag, får virkelig interessante rabatter på Amazon.es i løpet av uken Black Friday, men alltid underlagt endringer. Dra nytte av dem så raskt som mulig for å sikre at du har det nye tastaturet eller tastaturet ditt til den beste prisen for å gi den ut denne julen med din nye iPad. Og hvis du ikke greier å få tak i noe tilbud, ikke bekymre deg, Cyber-Monday er rett rundt hjørnet med enda flere tilbud.