contadores Skip to content

De finner et annet ikon i iOS 12 med en iPad uten hakk eller startknapp

I begynnelsen av august så vi designet av en ny iPad i et iOS 12-ikon i en fil med navnet “HSLipad2”. I dag har de funnet igjen et annet ikon med mye mer detaljer i Apples mobile operativsystem og bekrefter designet som vi alle forventet.

Ikonet er blitt oppdaget av Guilherme Rambo og viser oss en iPad med kraftig reduserte sidekanter, med avrundede skjermhjørner, ingen hjemmeknapp og ingen toppramme foran iPhone X, XR og XS populært kjent som “hakk”.

Denne grafikken av iOS 12 tilbyr oss et mye mer detaljert blikk på iPad Pro 2018 som Apple vil presentere på sitt spesielle arrangement 30. oktober. Denne begivenheten vil bli avholdt i Brooklyn, New York (USA) klokken 15:00 (spansk halvøy) og fra iPadizate vil vi gjennomføre en bred dekning av alle nyhetene som Apple presenterer.

Det kan interessere deg | Siste bilder av hvordan iPad Pro ville bli presentert 30. oktober

Oppdaget ikon avslører design av nye Apple iPad

Selv om iPad-ikonets siderammer de har funnet siden 9to5mac ser ut til å være mindre enn iPad-rammene fra tidligere generasjoner, ikke så smale som rammene på iPhone XR, iPhone XS eller iPhone XS Max. Noe logisk med tanke på at for å holde en iPad er det nødvendig å gjøre det med begge hender.

En annen veldig interessant detalj i utformingen av dette iOS 12-ikonet er at av / på-knappen fremdeles forblir i øvre høyre hjørne av enheten, mens de nye iPhone-modellene har en sideknapp for å aktivere Siri og lage andre kombinasjoner. Kanskje ikonet ikke vil vise oss den endelige utformingen av iPad Pro 2018 og Apple spiller bare med oss, men med fjerning av startknappen vil det kreves en ny metode for å aktivere den virtuelle assistenten fra iOS.