De første anmeldelsene av Nexus 10

Du vil være enig med meg i det Denne høsten er det veldig travelt når det gjelder nettbrett og smarttelefoner. Vi startet med lanseringen av iPhone 5, og på halvannen måned har vi kjent enorme forslag, inkludert iPad Mini, Microsoft Surface og Google Nexus-serien.

I dag skal vi møtes noen av de første inntrykkene De henger rundt på Internett på Nexus 10, det nye nettbrettet som de har produsert mellom den nordamerikanske giganten og det koreanske folket i Samsung.

Egenskapene er spektakulære: 2560 x 1600 piksler oppløsning, større enn iPad 4, 1,7 GHz dual-core prosessor og 2 GB RAM. Prisen starter på $ 399 for 16 GB-modellen med WiFi. Ganske konkurransedyktig.

Vi starter med Engadgets kommentarer:

Vi har mange flere piksler enn en Full HD-skjerm, på et 10,1-tommers LCD-panel. I tillegg til koster mindre enn $ 400 og du kan ta det hvor som helst. Det er godt å leve i fremtiden. Tekstene ser fantastiske ut, i tillegg til grensesnittet og ikonene i applikasjonene. I hvert fall de av de som har tilpasset seg.

CNET på sin side argumenterer for:

Nexus er ikke en iPad-morder, i det minste i sin nåværende tilstand. Det fortsetter å ha noen ytelsesproblemer som Google er vant til, men ingenting som ikke kan løses med små forbedringer i firmware. Vi gleder oss til å se hvordan apper tilpasser seg denne nye oppløsningen.

Kanten er enig i dette:

Nexus 10 ser ut som et brev fra Apple til utviklerne, og viser dem hvor bra kan Android-baserte nettbrett være. Nå er ballen på taket, og de må lage applikasjoner i henhold til kvaliteten de har lagt i hendene.

Hva er din mening? Har du prøvd Nexus 10? Sprenger Google teknologimarkedet med prisene på Nexus-serien?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!