contadores Skip to content

De første appene utviklet med Swift Land i App Store

Swift begynner å lønne seg i App Store

Hvis vi gjør litt minne og prøver å unngå (selv om det er vanskelig) den siste Apple-hendelsen der iPhone 6, iPhone 6 Plus og Watch ble presentert, ankommer vi WWDC i begynnelsen av Juni hvor Tim Cooks presenterte Swift, et nytt programmeringsspråk som kom med mål om å erstatte Objekt-C som det viktigste programmeringsspråket for Apples mobile operativsystem, iOS. Det har gått litt over tre måneder nå, og så langt har vi aldri hørt fra Swift igjen.

Men nå ser det ut til at tiden er inne de fra Cupertino har begynt å gi grønt lys for språket og applikasjonene som er gjort med det. Utviklerne vil sikkert være ganske glade for å motta denne nyheten.

swift-app-store

Og det ser ut til at Swift-språket nettopp har nådd en versjon som kan defineres som Golden Master, som vi kan anta at den versjonen som eksisterer akkurat nå og som er i hendene på utviklerne, er den som Apple kunne gi som en definisjon for å lansere ganske snart på markedet. For de av dere som ikke vet, er Golden Master-versjonen utgitt når alle feilene er fikset og operativsystemet eller programmeringsverktøyet (i dette tilfellet) ikke lenger har feil. Når denne versjonen er utgitt og utviklerne har testet og godkjent den, blir den gjort tilgjengelig for alle brukere.

Swift er i sin Golden Master-versjon

Tilsynelatende, med Golden Master-versjonen av Swift, Apple har begynt å godta søknader om gjennomgang og påfølgende publisering i App Store, din virtuelle applikasjonsbutikk. Dette er et ganske åpenbart tegn på at det nye programmeringsspråket er klart til å gå. Det er verdt å merke seg at denne Golden Master-versjonen av Swift, bare for iOS, For for å komme til det i OS X-versjonen, må vi vente på at Apple skal bringe Yosemite frem i lyset med den tilsvarende SDK-en.

swift-app-store-2

Uansett fortsetter Apple å kunngjøre at mellom denne versjonen og den som vil bli utgitt som en finale, kan det være noen små endringer, spesielt de som har med syntaks å gjøre. Som kunngjort av Applesfera, ser alt ut til å indikere at den endelige versjonen av Swift ankom før den offisielle lanseringen for alle brukere av den nye OS X Yosemite. Vi får se om dette endelig skjer.

Tror du Swift er klar for at den endelige versjonen skal utgis 3 måneder etter presentasjonen? Del din mening med oss ​​i kommentarene nedenfor.

På iPadizate | IOS utvikling