contadores Skip to content

De første bildene av iOS 13 er filtrert for å bekrefte mørk modus

Det er mindre enn en uke til presentasjonen av iOS 13, og selv om vi allerede vet mange nyheter om dette ny versjon av operativsystemet iPhoneVi hadde ennå ikke sett noen lekkede bilder. Nå fra 9to5mac bringer de oss første skjermbilder av iOS 13 på en iPhone.

I disse første skjermbildene kan du se noen detaljer om bekreftet mørk modus, den nye Påminnelses-appen og ikonet for den nye appen som vil gruppere Finn min iPhone og Finn mine venner.

Bilder som bekrefter ryktene om iOS 13

Disse først lekket bildene av iOS 13 bekrefte noen av de mest etterlengtede ryktene av alle, om ankomsten av mørk modus på iOS.

Fra og med mørk modus avslører kildene 9to5mac at den kan aktiveres fra kontrollsenteret med en ny knapp. På startskjermen kan du se spesielt i kaien, selv om bakgrunnen også kan være mindre lys når denne modusen er aktivert. Det er veldig sannsynlig at Apple inkluderer nye bakgrunnsbilder designet utelukkende for å fungere med mørk modus.

En annen endring som kan sees, er i musikkapplikasjonen eller i skjermbildet. Midlene og transparenter er mye mørkere som for øyeblikket bekrefter at den mørke modusen til iOS 13 vil påvirke hele systemet, ikke bare menyene.

En annen nyhet som forventes er en fornyelse av forskjellige systemapplikasjoner, en av dem vil være påminnelser og et iPad-skjermbilde har også blitt lekket med den nye appen.

I denne nye appen kan vi se 4 forskjellige bord kalt i dag “,” planlagt “,” merket “og” alt “. Disse nye “boksene” eller ikonene er i en sidefelt som vi aldri har sett før.

Til slutt ikonet av en ny app som heter “Finn min” Det ville samle Find My iPhone og Find My Friends-appene, to nå tilgjengelige apper som det hadde gått rykter om å bli samlet av Apple i ett. Vi vet ikke om navnet eller ikonet vil være endelig, men det ser ut som skjermdumpen nedenfor.

Det er ikke vanlig å finne denne typen filtrerte bilder før den offisielle presentasjonen av et operativsystem, men det ser ut til at dette året er annerledes. Vi får se om nye bilder av iOS 13 er lekket, hvis ikke kan vi bare vente til neste mandag.