contadores Saltar al contenido

De første bildene av mobilspillet Crash Bandicoot vises

Crash Bandicoot Mobile

Blant spillerne er det noen IP-er som har klart å overgå og bli historie, ikke bare for å lykkes, men for å klare å markere visse stadier i livene våre. En av dem ble født i en av de beste videospillstudioene i dag, Naughty Dog, og klarte å gjøre hovedpersonen til et av hovedikonene for PlayStation. Vi snakker om Crash Bandicoot, som nå kan gi spranget til mobiltelefoner fra Activision.

Som noen av dere allerede vet, har Crash-lisensen hoppet mellom forskjellige selskaper på grunn av forskjellige forretningsbevegelser, og Activision eier for tiden den. Det tok dem imidlertid flere år å få det tilbake, og nå det prøver å få dette ikonet tilbake til sin prakt De vil ikke gå glipp av muligheten til også å ta den med til de mobile plattformene som har klart å fortrenge bærbare konsoller. Skjønt ikke så mange forestiller seg.

Som har skjedd med andre franchisetakere som Super Mario, Crash Bandicoot vil komme til mobiler for første gang med en “endeløs løper”. For de som ikke kjenner denne sjangeren, som ble berømt med spill som Temple Run, er det noe som tilsvarer en uendelig hinderløype der vi vil kontrollere en karakter, som ikke vil slutte å løpe. Gjennom hvert spill vil scenariet endre seg, og vi må overvinne alle hindringer med bevegelser eller enkle kontroller.

Crash Bandicoot

Det kan interessere deg | Nei, Super Mario Run er ikke det mest inntektsbringende Nintendo-spillet på iOS

Foreløpig vet vi bare noen få detaljer om dette spillet, som har blitt delt av AlfaBetaJuega. Imidlertid virker lanseringen overhengende. Utviklet av King, skapere av andre hits som Candy Crush, denne Crash Bandicoot Mobile ville ha med seg et nytt design av den sprø karakteren, som kan være et forskudd for fremtidige konsollleveranser. For øyeblikket må vi selvfølgelig, for øyeblikket, nøye oss med dette spillet som kan bli en vanedannende hobby.