De første bildene av Samsung Galaxy S5 er filtrert

Bare tre dager etter lanseringen, men måneder med lekkasjer kommer den første bilder av Samsung Galaxy S5. Endelig kan vi se hvordan den mest populære terminalen for øyeblikket vil være.

Neste mandag 24. februar vil vi definitivt se den i full detalj både i bilder og i offisielle spesifikasjoner. Men disse filtrerte bildene skader ikke i det hele tatt å gi oss en visuell ide om hva vi vil se.

På spesifikasjonene til Galaxy S5 er det ikke mye å oppdage, bare for å bekrefte. På MWC 2014 vil alle de offisielle spesifikasjonene til det koreanske flaggskipsmartphone være kjent.

Lekkasjen har vært mulig takket være produsenten av tilfeller Spigel, som vi nøyaktig vil se sakene deres på mobilen. Fortsatt kan vi se deler av designet som knappene, Dobbelt LED-blits ledsager inngangene til kameraet, høyttaleren, USB og lyd osv.

Vi setter også pris på at den vil være tilgjengelig i svart eller blank i det minste; vi ser ikke noe gull for øyeblikket. Vi ser også den sentrale knappen, som sikkert vil fungere som fingeravtrykksleser.

Neste vi ser alle bilder av Samsung Galaxy S5 med forskjellige omslag.

Bilde - De første bildene av Samsung Galaxy S5 er filtrert

Bilde - De første bildene av Samsung Galaxy S5 er filtrert

Bilde - De første bildene av Samsung Galaxy S5 er filtrert

Bilde - De første bildene av Samsung Galaxy S5 er filtrert

Samsung Galaxy S5 Prime, en annen versjon

Vi har tilsynelatende også oppdaget at Samsung Galaxy S5 ville være tilgjengelig i to versjoner med noen viktige forskjeller. Nærmere bestemt Samsung Galaxy S5 Prime Den ville ha en 2K-skjerm i stedet for Full HD, en knapp for fingeravtrykssensoren, produksjonsmateriell og til og med noen forsikrer den overlegne kraften.

Potensielt ville Prime båret åtte kjerner med 64-bits Exynos mens den andre ville bli i fire kjerner med Snapdragon 800; RAM ville også være 3Gb kontra 2 GB.

Via: GSM Arena