free estadisticas Saltar al contenido

De første bildene av videosamtaler på WhastApp

abril 28, 2020

Direktemeldingstjenesten blir i det siste oppdatert ganske ofte for å inkludere nye funksjoner, uten å gå videre de nylig har inkorporert flere 3D Touch-funksjoner i iPhone 6s. Nå har de begynt å dukke opp de første bildene av hvordan fremtidige WhatsApp videosamtaler vil se ut.

Det har lenge blitt hørt om muligheten for at WhatsApp kan inkorporere videosamtaler i applikasjonen, og det ser ut til at dens ankomst er nærmere enn tidligere antatt. Dette er bekreftet takket være et par skjermbilder de har lagt ut gutta fra Macerkpf, en tyskprodusert Apple-blogg.

WhatsApp kan omfatte videosamtaler ganske snart.

For måneder siden overrasket WhatsApp-gutta brukerne deres med ankomsten av taleanrop via VoIP. For øyeblikket er WhatsApp-applikasjonen for iOS i versjon 2.12.12, mens prøveversjonen som testes og som inkluderer videosamtaler, vil være 2.12.16.2.

WhatsApp videosamtaler har et grensesnitt som ligner FaceTime

WhatsApp ble ikke karakterisert før nylig av sine oppdateringerDessuten, mange ganger måtte du vente lenge for å se hvordan de inkluderte nye funksjoner og funksjoner. De siste månedene har vi imidlertid sett hvordan denne trenden har endret seg.

Operasjonen av WhatsApp-videosamtaler vil være veldig lik den for andre applikasjoner som også har denne funksjonen, for eksempel Skype eller FaceTime, for eksempel. Når brukeren mottar en videosamtale, aktiveres front- eller bakkameraet automatisk (den med standard).

WhatsApp kan omfatte videosamtaler ganske snart.

Bildet som er tatt av kameraet vil vises i fullskjerm og i midten profilbildet og nummeret til personen som ringer. Til slutt, Knappene for å akseptere eller avvise samtalen vises nederst, et grensesnitt som er veldig likt det fra Apples FaceTime-applikasjon.

Når en samtale starter, vil anroperens bilde vises på fullskjerm og miniatyrbildevisningen, samt forskjellige alternativer for å dempe samtalen, endre kameraet eller legge på. Nå gjenstår bare å vente på at WhatsApp lanserer oppdateringen som inneholder denne nye funksjonen, etterlengtet av mange brukere over hele verden.