contadores Skip to content

De første modellene av hva Apple iPad Mini kan være

Etter den offisielle presentasjonen av iPhone 5, har flertallet av ryktene fokusert på den mulige 7-tommers iPad Mini. På dette tidspunktet ser det ut til at ingen tviler på eksistensen av nettbrettet, og at vi før eller siden vil ende opp med å se at det blir en realitet, selv om det hittil alt det snakkes om på enheten er basert på rykter og lekkasjer, det er ingenting offisielt bekreftet.

Listen over rykter er omfattende, selv om de fleste fokuserer på å snakke om hvordan blir dets ytre utseende og få i sine tekniske egenskaper. På Apple iOS-enheter er de tekniske egenskapene vanligvis i bakgrunnen, siden Apple er ansvarlig for å sette sammen komponenter som er kraftige nok til all programvare som er tilgjengelig for enheten fungerer som den skal.

De første modellene av hva Apple iPad Mini kan være

Med alle disse ryktene om mulig eksternt utseende på iPad Mini, designer Martin Hajek, har laget en serie med mockups som viser hvordan nettbrettet kan se ut. Martin gjorde det samme med iPhone 5-ryktene, og resultatet av modellene hans viste seg å være enormt likt det endelige utseendet til smarttelefon.

De siste ryktene forsikrer det iPad Mini kan inneholde et svart anodisert aluminiumsskall. Denne saken vil ha en finish som er identisk med den for den nye iPhone 5, og vi kan se den på bildet som leder denne artikkelen.

Gizmodo tilfører også litt mer drivstoff til saken og kommenterer det iPad Mini kan være tilgjengelig i tre forskjellige farger: svart, hvitt og blått. Denne siste fargen vil garantert overraske mennesker og fremmede, siden Apple aldri har gitt ut en iPad eller iPhone i andre farger enn svart eller hvitt, men hvem vet det. Kanskje er selskapet villig til å begynne å tilby mer variasjon i produktene sine.

I følge ryktene vil iPad Mini ha en 7,85-tommers skjerm og være ekstremt tynn. I tillegg er det snakk om 17. oktober for Apple å lage den offisielle presentasjonen av enheten for pressen.

Som vanlig i denne typen situasjoner er alt dette basert på rykter, og det er ingen bekreftelse fra Apple om at enheten eksisterer, eller at hvis den eksisterer, den vil se slik ut. Men basert på tidligere rykter og tidligere arbeider fra Martin Hajek kan det godt være likt hvis det til slutt ender med å bli presentert.

Viktig oppdatering

Det er OFFICIAL: iPad Mini blir presentert i samfunnet neste gang 23. oktober. Vil du følge Keynote med oss? I så fall kan du gå over til lenken nedenfor:

Keynote iPad Mini

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!