contadores Skip to content

De første testene om eksistensen av en ny Apple TV og iOS 11 vises

Apple tv

Apple TV Small.

Revolutionen med høy definisjon fortsetter, og flere og flere innholdsskapere og produsenter bestemmer seg for å investere ressurser i denne teknologien som i økende grad når flere og flere forbrukere over hele verden. Det store problemet med denne store teknologiske endringen er det Apple er ikke i det. I hvert fall for nå.

Det kan interessere deg | Den første offisielle Facebook-appen for Apple TV er nå tilgjengelig

For en stund siden delte vi med deg nyheten om at ifølge Bloomberg, testing av en ny Apple TV hadde begynt. Denne enheten, som allerede var i sin femte generasjon, vil til slutt legge til muligheten til å spille innhold i 4K UHD-kvalitet, noe som utvilsomt vil utgjøre et stort sprang i bildekvalitet fra den nåværende. Apple tv, som bare støtter opptil 1080p. I dag kunne vi ha fått det første virkelige beviset på at det eksisterte.

Utviklingen av en ny Apple TV kunne blitt bekreftet

apple tv-apps

Utviklerne av Phoenix HD og Phoenix II, Firi Games, har delt noen data som de fant i bruksstatistikken til Phoenix HD. Angivelig en enhet som heter “Apple TV 6.2” med operativsystemet “TvOS 11.0” han ville ha koblet seg til spillet fra en IP-adresse i Cupertino-området. Det er viktig å si at det nåværende Apple TV har kodenavnet “Apple TV 5.3”, som vi vil møte en helt ny enhet.

I slekt | Vil du kjøpe en Apple TV hvis eneste forbedring er 4K?

Hvis ryktene er sanne, ville denne nye “Apple TV 6.2” ankomme i tide for å fylle det gapet som hittil er igjen av selskapet i markedet for ultra-high definition. Unødvendig å si, det hadde vært bedre om UHD hadde vært tilgjengelig siden selve lanseringen av fjerde generasjon Apple TV, det er hyggelig å vite at brukere ikke blir ignorert som allerede har tatt skrittet mot den nye resolusjonen.

Og du, vil du kjøpe en ny Apple TV med UHD-oppløsning?

Kilde | MacRumors