contadores Skip to content

De første vurderingene av iPad Pro begynner å vises: “det er fremtiden”

Den nye iPad Pro uten tvil representerer fremtiden til Apple-nettbrettet. Akkurat som i fjor med iPhone X, den nye iPad Pro har gitt ut et design som vil seire i generasjoner, vi har allerede sett hvor lenge designet til iPad Air har vart.

IPad Pro vil nå hendene til de første brukerne neste onsdag 7. november, men noen medier De har allerede vært i stand til å prøve det og har lagt igjen sine første inntrykk, disse er.

Første inntrykk av den nye iPad Pro

Som det vanligvis er normalt i disse tilfellene, så vi det allerede med iPhone XS og nylig med iPhone XR, Apple har gitt ut flere enheter til visse medier for publisering av analysene sine iPad Pro.

Det kan interessere deg | De 10 viktige punktene i den nye iPad Pro

Dette er de første inntrykkene av de viktigste mediene.

CNET

Jeg skriver denne anmeldelsen på iPad Pro fra selve iPad Pro. Den har et flott tastatur, selv om en styreflate kan legges til. Den har en stor skjerm, lik en bærbar datamaskin. Det er mer bærbart enn den nyeste versjonen, men fremdeles ikke en ekte bærbar PC.

Det gode: Det nye iPad Pro-design og skjermen er vakker. Face ID og ytelse er skremmende for hvor gode de er. Den nye Apple Pen er et stort skritt fremover når det gjelder design og lading.

The Bad: Tastaturet og Apple Pencil er det nødvendig tilbehør som hever totalprisen, som allerede er høyt i seg selv. Ikke noe av det gamle tilbehøret fungerer, inkludert pennen

Engadget

Det er en stor forskjell i måten å bruke den nye iPad Pro på, den er veldig enkel. Det som pleide å kreve to hender i dag, kan gjøres med en hånd. Det er enklere å lese i t-banen. Akkurat som å holde den mens du ser YouTube-videoer i sengen.

Han USB-C kan være en spillskifter. Med GarageBand brukte jeg den porten til å koble til en mikrofon og spille inn lyd som hørtes merkbart bedre ut enn da jeg brukte den innebygde mikrofonen, og for å redigere bilder på samme måte, gjorde det det mulig for meg å importere bildene mine direkte i enhetens interne minne.

Mashable

Hvor mye av en “ekte” dataopplevelse du kan få med den nye iPad Pros er det jeg ville vite. Kan du bytte ut en bærbar datamaskin? Kanskje.

Det er ingen tvil om den nye iPad Pro med sin design og slanke fasader, de er vakre glassplater. Face ID er kjempebra, det er de også enda kraftigere enn noen konkurrerende iOS-enhet eller nettbrettog de kan gjøre noen fantastiske ting med de riktige appene.

Imidlertid ser de ut hemmet av de samme begrensningene som tidligere iPads (Pro eller ikke): iOS på en iPad er fremdeles ikke så robust for generelt arbeid som en MacBook med MacOS. Det betyr imidlertid ikke at styrkene til iPad Pro ikke er bedre enn svakhetene.. “

Kanten

Apple introduserte den nye iPad Pro med en spektakulær serie med statistikk som gjorde bærbare datamaskiner gamle. Imidlertid er datamaskiner mer enn bare spesifikasjoner for salg og prosessor: programvare er viktig. OG hvis det er noe Apple ikke virkelig endret på iPad Pro, er det iOS 12, som har de samme mulighetene og begrensningene.

For eksempel er USB-C-støtte viktig, men iOS støtter ikke ekstern lagring. Du kan plugge så mange flash-stasjoner eller harddisker du vil i iPad Pros USB-port at ingenting vil skje. Det eneste iOS kan gjøre med eksterne lagringsenheter er å importere bilder.

Jeg elsker å bruke all kraften som A12X tilbyr, men iPad-appens økosystem trenger fortsatt å utvikle seg til mer profesjonelle miljøer

Spor | 9to5Mac