De første Windows 8-annonsene er filtrert

Oktober kommer til å bli en veldig travel måned når det gjelder teknologi. Store selskaper er forbereder seg allerede på julekampanjen, og de lover å legge alt kjøttet på grillen for å konkurrere om et stykke av markedet.

26. oktober er det Microsofts tur til å spille sine beste kort. Månedens siste fredag ​​er dagen valgt av den nordamerikanske giganten lansere den allmektige Windows 8. Dette er, ifølge mange analytikere, den viktigste lanseringen i historien til Redmond-selskapet.

Ikke overraskende avhenger selskapets fremtid i stor grad av suksess eller fiasko. Det viser seg det Annonser som Microsoft vil bruke, er filtrert å prøve å overbevise potensielle kjøpere om at det er en god ide å kjøpe den nye programvaren.

Metro-grensesnittet vil være hjertet i Windows 8, og det er det designet fra bunnen av for å fungere på berøringsskjermer. Ingen er likegyldige til fargene sine, og noe av det mest nysgjerrige er at den kan fungere på forskjellige systemer og enheter. Blant dem nettbrett som ser ut til å bli stadig viktigere aktører i teknologiens verden.

Dette nye operativsystemet har også sin egen app-butikk, som automatisk tilpasser seg enheten de kjører på. Nedenfor kan du se noen av kunngjøringene vi ser på slutten av måneden å følge med presentasjonen av enker 8.

Denne videoen handler om tilpasningsalternativer av Metro-grensesnittet.

Neste video handler om applikasjoner som kan kjøres i operativsystemet.

I dette på sin side kan du se det Windows 8 er både for arbeid og lek.

Og her legger vi til den sjokkerende overflaten kunngjøringen, nettbrettet – bærbar PC fra Microsoft som vil gi mye krig mot iPad.

Hva synes du om de lekste Windows 8-annonsene? Det ser veldig bra ut, ikke sant?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!