contadores Skip to content

De innstiller 2. generasjon Apple blyant til å se ut som en ekte blyant

Apple Pencil er et nesten essensielt verktøy hvis vi har en iPad Pro eller en sjette generasjons iPad. Ikke bare hvis du er tegneserieskaper eller grafisk designer, vil du dra nytte av det, siden det også er rettet mot studenter. Den første versjonen av tilbehøret ble introdusert i 2015 sammen med den første generasjonen av selskapets profesjonelle nettbrett. Ingen oppdateringer ble mottatt de neste tre årene. Det var først i oktober i Keynote i oktober at Cupertino ga ut andre generasjon.

Egentlig, denne andre versjonen hadde ikke store endringer. Utvendig design endret seg litt og etterlot sylinderen for å få en mer kantet en for å simulere en blyant. I tillegg, for å lade batteriet, må du koble det til en av sidene på den nye iPad Pro, siden det bare fungerer med dem. Den er imidlertid fortsatt bare tilgjengelig i hvitt, som mange ser på som en ulempe.

Noen brukere bruker omslag for å gi det et annet og unikt preg, men Cedric M. gikk et skritt videre. Denne Reddit-brukeren som er basert i Prisco, Texas bestemte lag din egen hud for eplet Blyant. På Internett kan du finne noen klistremerker for å endre utseende, men ingen er som Cedric’s. Han brukte litt sandpapir, fargestoff og maling av syntetisk stoff, og resultatet kunne ikke bli bedre: det er identisk med en grafittblyant nummer 2.

Cedric oppnådde tekstur på treverket med sandpapir. Deretter brukte hun et fargestoff og maling av syntetisk stoff for å farge spissen, skaftet og nakken. Til slutt la han ut bildene på Reddit slik at alle kunne evaluere arbeidet hans.

Jeg så noen klistremerker til Apple Pencil 2, men jeg likte ikke ideen om at de ble feiljustert eller skrellet. Jeg eksperimenterte med noe syntetisk fargestoff, selv om jeg hadde litt erfaring fra arbeidet mitt – jeg visste at jeg relativt lett kunne bruke plastfargestoff. Jeg ønsket å gjenskape tekstur og følelse av treverket til en autentisk blyant. Jeg kan ikke være lykkeligere med resultatet oppnådd med et sandpapir.

Selv om Cedric får det til å virke veldig enkelt Vi anbefaler ingen brukere uten kunnskap å våge å gjøre noe lignende. For de som ønsker et lignende, men ikke så vakkert resultat, kan de alltid henvende seg til klistremerker. At hvis de vet hvordan de skal plasseres med omhu og presisjon.

Spor | MacRumors