De l√łsner den nye iPad mini og avsl√łrer alle dens hemmeligheter

De l√łsner den nye iPad mini og avsl√łrer alle dens hemmeligheter

For to uker siden at Apple introduserte den nye iPad Air 3 og iPad mini 5, to linjer som vi alle trodde hadde blitt avviklet, men som kom tilbake etter flere år uten nyheter. Selv om de i utseende praktisk talt er identiske med forgjengerne, er det inni at magien er blitt arbeidet. Og er at Cupertino har bestemt seg for å utstyre dem med det nye A12 Bionic prosessor og kompatibilitet med Apple Pencil 1. generasjon.

Selv om de ikke har mye mysterium, har gutta på iFixit bestemt seg for å åpne iPad mini 5 i kanal å se om det var noe inni ham verdt å vite og at Apple ikke hadde kommentert karakteristikkprofilen til nettstedet.

Bluetooth 5,0 og 7 megapiksler frontkamera

Hos iFixit er de opptatt av å demontere alle enhetene som går gjennom hendene deres for å vurdere graden av reparasjonsevne i tillegg til å vise mulige hemmeligheter. IPad mini 5 er i utgangspunktet en åpen bok, siden store overraskelser er ikke gjemt inni.

De bakkamera er 8 megapiksler, samtidig som fronten er 7 megapiksler, en av endringene til den nye iPad mini som den har arvet fra 10,5-tommers iPad Pro. Som MacRumors sier var frontkameraet til forrige generasjon av Apples minste nettbrett bare 1,2 megapiksler.

Mer tydelig er A12 Bionic prosessor og 3 GB RAM (tidligere 2 GB), noe som gj√łr det til et veldig kraftig og l√łsemiddel perfekt for enhver oppgave som blir kastet mot deg. Andre detaljer som er verdt √• kommentere er at sensorene er mer sentrert, n√¶r frontkameraet, og at batteriet er annerledes, selv om det har samme kapasitet som for 4. Ang√•ende tilkobling, finner vi Bluetooth 5.0, WiFi 802.11ac og LTE Gigabit type i modemvariantene, s√• vel som muligheten for √• bruke virtuelle SIM- eller eSIM-kort.

Som mange andre Apple-enheter, å fikse iPad mini 5 er nesten umulig. I iFixit har de tildelt en note 2/10 når det gjelder reparasjonsevne, så hvis det er et problem, er det bedre å ta det med til en Apple Store eller et autorisert senter.